Fashion&Beauty

Ezekre mindig figyelj! 4 hiba, amit valószínűleg te is elkövetsz szempillagöndörítésnél

Ha te is így végzed a műveletet, mindenféleképpen változtass szokásaidon.

A szempillagöndörítő egy igazi Jolly Joker

A szempillák göndörítése néhány éve jött divatba, és egy olyan dologról beszélhetünk, ami tényleg beválik, és ami mindössze pár perc alatt nagyban megváltoztatja az egész arc karakterét és feldobja sminkünket. Ez a rutinművelet pár nő számára már mindennapi, hiszen végeredményként hosszabb és dúsabb, ívesebb szempillákat kaphatunk, melynek köszönhetően tekintetünk nyitottabbá és éberebbé válik. Ezek az előnyök azonban csak akkor érhetők el, ha a szempillákat megfelelően göndörítjük az eszközzel, éppen ezért érdemes odafigyelni és elkerülni az alábbi négy hibát:

Ez talán mind közül a legkárosabb, amit tehetsz. Nemcsak hogy teljesen összekoszolod vele az eszközt, de elképesztő módon károsítod szempilláidat is, hiszen a spirál bevonja pilláidat, majd megszárad, ezzel pedig a szálak keményebbé és rugalmatlanná válnak. Amikor pedig a szempillák merev állapotban vannak, könnyedén eltörhetnek, valamint gyakran kihúzzuk őket amikor a festéknek köszönhetően hozzáragadnak a szempillagöndörítő eszközhöz, amikor még nincsenek teljesen megszáradva.
Kattints a további képekért!

Sminkünkkel kísérletezgetni nagyon izgalmas lehet, új termékeket kipróbálni pedig mindig nagyszerű és pezsdítő érzés, azonban a technika fontosságáról sem szabad megfeledkeznünk.

Leadfotó: 123rf
Forrás: self.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!