Fashion&Beauty

Így csempéssz egy kis eleganciát mindennapi szettedbe!

Az elegancia olyan, mint a szivárvány: rengeteg árnyalata van. Ha eddig azt gondoltad, hogy a komolyság az egyetlen szinonima, ami helytálló az elegancia esetében, akkor most kicsit felfrissítjük a szótáradat.

Lazaság és kecsesség egyben?

Igen! A bokalánc pontosan erre képes, ezeket az érzéseket, érzeteket ötvözi. Ha idáig azt gondoltad, hogy az elegancia terében egyszerűen nem fér meg a lezserség, akkor íme, a jó hír: konkrétan kiegészítik egymást! Hiszen miért ne társulhatna az eleganciához vidámság, lazaság, könnyedség? Ez az az ékszer, ami úgy trendi, figyelemfelkeltő és vonzó, hogy közben különlegessége is vitathatatlan. Bár rengetegen szeretik, még mindig nem nevezhető túlhordott ékszernek, vagyis nem tartozik a túlrajongott variációk közé. Ez jó hír, mert így, ha rá szavazol, akkor egyúttal abban is biztos lehetsz, hogy kilógsz majd a sorból, kitűnsz a környezetedből. De ez így jó!

A különlegesség érzése, mint vágy, abszolút érthető, különösen manapság, amikor a tömeges jelenségek és hasonlóságok világát éljük. Még jó, hogy az egyediségedet az ékszereiden keresztül is szeretnéd mindenki tudtára adni, és ezt megteheted akkor, ha az elegancia örök divatjára és a lazaság vidámságára szavazol egyszerre. A bokáid ékesítésére ráadásul most jött el a perc, amikor a jó idő visszavonhatatlanul megérkezett, hiszen már nem kell megfázástól tartanod. Ezt mindennek tetejében minden nap megélheted, ugyanis az elegáns fellépés nem az alkalmak fűszere, hanem a hétköznapok ragyogó csillaga.

Mivel fokozhatod még az egyediségedet?

A neves nyaklánc egyedisége megkérdőjelezhetetlen, ami ráadásként már messziről látszik, mondhatni árulkodik. Nincs belőle még egy, neked és rólad szól. Mi kell még az eleganciához? Hiszen amikor megbecsülöd magadat, amikor olyasmivel varázsolod többé az életedet, amitől jobbnak, szebbnek, különlegesebbnek éled meg a mindennapokat, akkor újfent az elegancia kerülhet előtérbe. Mert ha rendben vagy, ha a kisugárzásod harmóniáról tanúskodik, annál aligha akad elegánsabb fejlemény!

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Hetven éve, 1954. május 30-án történt Magyarország legsúlyosabb vízi tömegszerencsétlensége: Balatonfüreden 23 ember vesztette életét, amikor a gyermeknapon felborult a Pajtás gőzös. A tragédiát...
Sztárok
Csak ősszel tér vissza a színpadra a neves magyar énekesnő, Keresztes Ildikó. Az 59 éves híresség a Nők Lapjának árulta el, hogy nemrégiben daganatot találtak az agyában, s egy műtéten is átesett.
Sztárok
A legendás színész-rendező 40 év után új filmben szerepel: a Nemzeti Film Intézet támogatásával készülő A királytalálkozóban Szilézia idős fejedelmét formálja meg.