Rengeteget ártasz a szépségednek! Ez történik a bőröddel, ha sminkben alszol el

A bőröd egészségének és fiatalságának megőrzése érdekében nem a legjobb döntés, ha gyakran sminkben fekszel le aludni, ezzel ugyanis visszafordíthatatlan károkat okozhatsz!

Szépségápolási bűntény

Tegyük a szívünkre a kezünket, mindannyiunkkal előfordult már, hogy egy hajnalig tartó buli után elfeledkeztünk az alapos arcmosásról és sminkben hajtottuk álomra a fejünket. Elsőre ártalmatlan dolognak tűnhet ez a kis hiba, ám a bőröd hosszú távon meghálálja a gondoskodást, éppen ezért nem érdemes kihagyni a sminklemosást még akkor sem, ha úgy érzed, a fáradtságtól alig állsz a lábadon. Amennyiben gyakran megesik veled, hogy csak másnap reggel távolítod el az arcodról az alapozót és a szemfestéket, akkor van egy rossz hírünk: jóval több negatív következménnyel kell számolnod, mint gondolnád. Részletek a galériában!

A smink eltömíti a pórusokat, amik így nem tudnak lélegezni. Ennek hatására a bennünk lévő olaj felhalmozódik és baktériummá alakul, amely pattanások, valamint mitesszerek kialakulásához vezethet.
Kattints a további képekért!

Hamarosan itt a tavasz, ez pedig azt jelenti, hogy némiképp megváltozik a bőrápolási rutinunk. Mutatjuk, hogy mit érdemes még most használnod, hogy ragyogjon a bőröd.

Leadfotó: Pexels
Forrás: purewow.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Seann William Scott az ezredforduló meghatározó tinivígjátéka mellett a Cool túrában, a Végső állomásban, a Jay és Néma Bob visszavágban és Az Amazonas kincsében is feltűnt, viszont valamiért nem...
Lifestyle
A hagyományoknak megfelelően idén is a Herendi Porcelánmanufaktúra készítette el a magyar futam nyertes trófeáit.
Lifestyle
Az időzítés jelentős hatással lehet a szervezet működésére és az általános egészségi állapotra.