A bőrápolástól a sminkig - így lehet mindig tökéletes a megjelenésed

Az őszi/téli időszakban általában megváltozik szépségápolási rutinunk, az év végéhez közeledve pedig számos ünnepi eseményen veszünk részt, ahol nem árt, ha makulátlan a megjelenésünk. Most következő ajánlónkban összegyűjtöttünk néhány olyan terméket, melyek segíthetnek, hogy a belépőd valóban mindig ragyogó legyen.

Őszi/téli szépségápolás

Most, hogy hivatalosan is beköszöntött a hűvös, őszi időjárás, különösen fontos a bőrünk ápolása, hidratálása. A száraz, repedezett bőr nemcsak zavaró látvány, de fájdalmas, kellemetlen érzéssel és viszketéssel is jár. Ilyenkor kiemelten kell foglalkoznunk a szépségápolással, melynek minden lépcsőjét ajánlott betartanunk, ha nem szeretnénk akár szárazság okozta szarkalábakkal ébredni a szemünk körül. A termékek terén sem mindegy, mikhez nyúlunk, hiszen ezek esetében is érdemes úgy választanunk, hogy a viselésük során is gazdagon ápoljuk a bőrünket. Most körbe is néztünk az újdonságok között, és összegyűjtöttük azokat, amik szerintünk remekül teljesítettek. Lapozd végig a galériát, mutatjuk őket!

A smink felhelyezése előtt a legfontosabb a hidratálás, melynek első lépése egy intenzív ápolást biztosító arcmaszk. Mi legutóbb az Eisberg Firming Remodelling maszkját próbáltuk ki, mely rendkívüli öregedésgátló hatással bír. Azonnal felfrissíti, feszesíti az arcbőrt, ezzel elrejtve a ráncokat, sötét karikákat.
Kattints a további képekért!

Meglepő dolgokat árult el a brit uralkodóról.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!