Visszatér minden idők ikonikus cipője! Britney Spears is ebben debütált

Hamarosan mindenki számára elérhető lesz.

Jön Britney ikonikus cipője

1999. Az év, amikor Magyarországon átszámozták a főutakat. Hazánk belépett a NATO-ba. Teljes napfogyatkozás volt. A Mátrix mindenkit beszippantott. Ezekhez hasonlóan nagy pillanatként tekinthetünk vissza annak az ikonikus sportcipőnek a megjelenésére, mely különleges, teljesen egyedi formájával nem hasonlított semmi másra a boltok polcain. A lábbeli, ami nagyon hamar lelkes rajongótáborra tett szert, és amelyből a mai napig több mint 100 millió példány kelt el világszerte. Ennek a darabnak köszönhetően indult útjára a napjainkban újult erővel hódító chunky sneaker trend is. Remek hír a rajongóknak, hogy az eredeti változat most feltámad hamvaiból, hiszen a cipőt megalkotó márka évfordulójának apropójából ismét elérhetővé válik a piacon. Nem mellesleg ebben debütált anno a világsztár, Britney Spears is.

Három változat

A '90-es évek inspirálta kollekció három különböző, limitált színösszeállításban lesz elérhető. A népszerű forma első visszatérte pedig csak a kezdet, a márka ugyanis az év folyamán további színösszeállításokkal örvendezteti meg az Energy-rajongókat.

"Amikor visszatekintünk a Skechers megalapítása óta eltelt 27 év során kiadott több ezer modellre, az Energy az, amely leginkább kiemelkedik, mint a márkánkat meghatározó darab. Britney Spears-szel az oldalunkon, aki a Skechers Energy arca volt, ez volt az első nagy, globális sikerünk, amely ránk irányította a világ figyelmét. Nagyon örülünk neki, hogy a divatrajongók és influencerek körében ismét tombol a chunky sneaker trend, és az emberek a legtöbbet hozzák ki a stílusból! Ennek köszönhető a Skechers D'Lites kollekcióink kirobbanó sikere is! Ez a különleges évforduló pedig tökéletes alkalom, hogy visszavigyük a Skechers rajongókat oda, ahonnan az egész elkezdődött" - mondta Michael Greenberg, a vállalat alapítója.

A limitált modellek 2019 szeptemberétől elérhetőek, 26,990 forintos fogyasztói áron.

Fotók, leadfotó: 123rf, Skechers

Oldalak

Szólj hozzá Te is!