Fashion&Beauty

Selena Gomez új szintre emelte a nadrágkosztüm fogalmát: az énekesnő észbontóan festett ebben a monokróm szettben

A minap debütált a Rare Beauty új szépségápolási kollekciója, melynek bemutatóján a márka alapítója, Selena Gomez is természetesen jelen volt. Az énekes-színésznő egy szemkápráztató monokróm szerelésben érkezett a rendezvényre, és olyan fantasztikusan nézett ki, hogy csakis szuperlatívuszokban tudunk beszélni róla.

Maga volt a tökély

A napokban a 2024-es Golden Globe díjátadótól volt hangos a sajtó, azonban nem csupán a nyertesek listája, valamint a vörös szőnyeges outfitek érdekelték a nagyközönséget, hanem az a pletyka is, miszerint Selena Gomez Kylie Jenner és Timothée Chalamet háta mögött tett rosszindulatú megjegyzéseket a párra. A történet onnan indult ki, hogy az énekesnő fotót szeretett volna készíteni a színésszel, ám a reality-sztár ezt nem engedte – az internet népe egyből találgatásokba kezdett, és elterjedt a hír, hogy Selena bizonyára ezt mesélte el barátjának, Taylor Swiftnek, melyről videó is készült. A Rare Beauty alapítója nemrég a következőképpen reagált az esetre egy poszt alatti kommentszekcióban: „Neeeem! Elmondtam Taylor Swiftnek, hogy két barátom összejött. Nem mintha bárkinek, bármi köze lenne hozzá.” Egy szó mint száz, Selena életében most csak úgy pörögnek az események, nem beszélve arról, hogy közben újabb és újabb sikereket ér el szépségápolási márkájával, ugyanis piacra dobta új Find Comfort névre keresztelt kollekcióját, melynek bemutatójára Los Angelesben került sor. A jeles alkalomra egy bámulatos szettet választott magának, ami egyszerre volt sikkes és szexi; galériánkban megmutatjuk!

Az idei Golden Globe leghangosabb botránya volt a Kylie Jenner és Selena Gomez közti dráma, amelyről még most sem igazán lehet tudni, hogy valós volt-e vagy csak kitaláció az egész. Ám mindeközben fontosabb dolgok is történtek az énekesnővel, hiszen a Rare Beauty újabb termékcsaláddal bővítette repertoárját.
Kattints a további képekért!

A 31 éves Selena Gomez nem titkolja, hogy bizony ő is adott már egy esélyt szépészeti beavatkozásoknak, az Instagramon egyik rajongója megjegyzésére válaszolva jegyezte meg, hogy ő is kipróbálta egy megosztó kezelést.

Leadfotó: Gilbert Flores/Golden Globes 2024 via Getty Images

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.
Sztárok
Tóth Gabi nem tagadta, hogy nagyon nehéz volt Krausz Gábort a helyes irányba terelnie. Előkerült az exe múltja is a beszélgetés során.
Lifestyle
A meteorológusok persze magyarázatot is adtak a miértre. A különleges jelenséget az úgynevezett Crow-instabilitás okozta.