Fashion&Beauty

Micsoda nő! Julia Roberts 56 évesen először szerepel a British Vogue címlapján!

Elbűvölő mosolyával és időtlen stílusával Julia Roberts most először tündököl a British Voge címlapján! A magazinnak adott interjújában a „Sztárom a párom” című film forgatókönyvírójával, Richard Curtisszel beszél a kortalan szépségről, és arról, hogy milyen érzés Hollywood egyik leghíresebb arcának lenni.

Mi az örök fiatalság titka?

Az 56 éves színésznő a címlapfotón egy dögös, bordó Gucci szettet visel, és a rajongók legnagyobb örömére nemcsak a fotózást, hanem egy nagy interjút is bevállalt, ahol azt is elárulta, hogy mi a szépségének és a fiatalságának a titka. Kattints a galériára, ahol az is kiderül, hogy Roberts miért utasította vissza majdnem Anna Scott szerepét a "Sztárom a párom" című filmben.

Az örök fiatalság titka Amikor a brit Vogue-nak adott interjújában megkérdezték, mi tartja fiatalosan 56 évesen, a színésznő fanyar humorral válaszolt: "Pácolás. Minden második szombaton 18 órán keresztül bedugom a fejem egy üvegbe. Szörnyű a szaga, de csodákat tesz” – viccelődött. Hozzátette, hogy a szüleinek köszönhetően kiváló géneket örökölt, és emellett hisz egy nagyon jó ember szerelmében. „Hiszem, hogy a férjem szeret engem, és annyira törődik velem, hogy az minden nap boldoggá tesz. Ha bármikor látsz egy boldog embert, nem számít, hogy valójában hány éves.” - mondta Roberts.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: CNN

Az Oscar-díjas amerikai színésznő ritkán engedi közel magához a nyilvánosságot, most azonban imádnivaló fotót osztott meg elbűvölő csemetéiről.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.