Fashion&Beauty

Mindenki Sáfrány Emesét nézte a Glamour gálán: Bevállalós és feltűnő szettben jelent meg - galéria

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy Sáfrány Emese viselte a legfeltűnőbb szettet az idei Glamour gálán.

Bámulatos ruhaköltemény

Vannak, akik a visszafogottabb, decens szettekre esküsznek, míg mások ilyenkor kiélik minden fantáziájukat és fantasztikus ruhákban ragyognak a gálán. Sárfrány Emese egyszerű darabokat ötvözött nagyon különleges kiegészítőkkel, amiről biztos, hogy senki nem tudta levenni a szemét.

Sáfrány Emesét a helyszínen megkérdeztük a szettjéről, ugyanis az idei gála mottója a fenntarthatóság és öko-tudatosság volt. Kérdésünkre elmondta, hogy a felsőt és a nadrágot a saját gardróbjából vette elő, tehát nem vett új darabot, azonban a kiegészítőknek története van.
Kattints a további képekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Claudette Colbert egyike volt az elmúlt száz év száz legnagyobb hollywoodi filmsztárjainak. A díva nézők millióit hódította meg a vásznon, szépségéért pedig bolondultak a férfiak, ám romantikus...
Sztárok
Pár nappal ezelőtt röppent fel a hír, hogy a 82 éves legendás színész ismét apa lesz, azonban nem kellett sok idő, hogy kiderüljön, nem éppen felhőtlen apai boldogság övezi ezt az eseményt A...
Lifestyle
A csalók kreativitása végtelen, a banki adataink után most az e-mail fiókokon keresztül támadnak, méghozzá nem is akárhogyan.