Fashion&Beauty

Erős Antónia már nem úgy néz ki, ahogyan megszoktuk: a csinos híradós megvált ikonikus vörös frizurájától – fotó

Tavasszal sokan döntenek a megújulás mellett. Nem volt ez másképp Erős Antónia esetében sem, aki nemrég felkereste a fodrászát, új hajszínét pedig a követőinek is megmutatta.

Valami frissre vágyott

Erős Antónia nagyon régóta van már képernyőn. Mielőtt az RTL Klub arca lett, a MTV Pécsi Körzeti Stúdiójának alkalmazásában állt – hír- és magazinműsorokban egyaránt dolgozott, az összes akkori produkcióban szerepet vállalt műsorvezetőként, riporterként vagy szerkesztőként. Aztán 1998-ban nagyot fordult vele a világ, hiszen Szellő István műsorvezetőtársa lett, s azóta is mindig együtt látjuk őket. Amikor elkezdett híradózni, rövidre vágott, fekete hajjal köszöntötte a nézőket, egy idő után azonban áttért a félhosszú, vörös frizurára, ami mostanra szinte egybeforrt az egyéniségével. Azonban a tavasz beköszöntével a tévés úgy érezte, jót fog tenni neki egy kis változás, éppen ezért új hajszínt választott magának. Galériánkban megmutatjuk, milyen lett Erős Antónia új frizurája:

Erős Antónia már negyedszázada tájékoztatja a nézőket a legfrissebb hírekről. Mostanra mindannyian megszoktuk az egyéniségét, a stílusát, a hanglejtését, valamint a műsorvezetői képességeit, vonásait pedig ezer közül is felismernénk.
Kattints a további képekért!

Erős Antónia és Szellő István hazánk legismertebb párosának számítanak a képernyőn, hiszen több mint húsz éve vezetik közösen az RTL Klub esti híradóját. Az elmúlt két évtized alatt a magánéletük is összefonódott, emiatt egymásra nemcsak kollégaként, hanem barátként is tekintenek.

Leadfotó: Instagram/ erosantonia

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Idén is nagyszabású gálaműsorban választják majd meg Magyarország Szépét: az illető, akinek a korona kerül majd a fejére, a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, valamint ő képviseli...
Utazás
Hetven éve, 1954. május 30-án történt Magyarország legsúlyosabb vízi tömegszerencsétlensége: Balatonfüreden 23 ember vesztette életét, amikor a gyermeknapon felborult a Pajtás gőzös. A tragédiát...
Sztárok
Csak ősszel tér vissza a színpadra a neves magyar énekesnő, Keresztes Ildikó. Az 59 éves híresség a Nők Lapjának árulta el, hogy nemrégiben daganatot találtak az agyában, s egy műtéten is átesett.