Fashion&Beauty

Erős Antónia már nem úgy néz ki, ahogyan megszoktuk: a csinos híradós megvált ikonikus vörös frizurájától – fotó

Tavasszal sokan döntenek a megújulás mellett. Nem volt ez másképp Erős Antónia esetében sem, aki nemrég felkereste a fodrászát, új hajszínét pedig a követőinek is megmutatta.

Valami frissre vágyott

Erős Antónia nagyon régóta van már képernyőn. Mielőtt az RTL Klub arca lett, a MTV Pécsi Körzeti Stúdiójának alkalmazásában állt – hír- és magazinműsorokban egyaránt dolgozott, az összes akkori produkcióban szerepet vállalt műsorvezetőként, riporterként vagy szerkesztőként. Aztán 1998-ban nagyot fordult vele a világ, hiszen Szellő István műsorvezetőtársa lett, s azóta is mindig együtt látjuk őket. Amikor elkezdett híradózni, rövidre vágott, fekete hajjal köszöntötte a nézőket, egy idő után azonban áttért a félhosszú, vörös frizurára, ami mostanra szinte egybeforrt az egyéniségével. Azonban a tavasz beköszöntével a tévés úgy érezte, jót fog tenni neki egy kis változás, éppen ezért új hajszínt választott magának. Galériánkban megmutatjuk, milyen lett Erős Antónia új frizurája:

Erős Antónia már negyedszázada tájékoztatja a nézőket a legfrissebb hírekről. Mostanra mindannyian megszoktuk az egyéniségét, a stílusát, a hanglejtését, valamint a műsorvezetői képességeit, vonásait pedig ezer közül is felismernénk.
Kattints a további képekért!

Erős Antónia és Szellő István hazánk legismertebb párosának számítanak a képernyőn, hiszen több mint húsz éve vezetik közösen az RTL Klub esti híradóját. Az elmúlt két évtized alatt a magánéletük is összefonódott, emiatt egymásra nemcsak kollégaként, hanem barátként is tekintenek.

Leadfotó: Instagram/ erosantonia

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.