Így fest ugyanaz a rúzs 4 különböző bőrtónusú nőn

Elképesztő a különbség.

Ugyanaz, mégis más

Aki viselt már életében rúzst, pontosan tudja, milyen trükkös tud lenni. Meglátunk egy szuper árnyalatot egy modellen vagy az újságban, interneten, majd szemügyre vesszük a valóságban, megvásároljuk, kirpóbáljuk, és teljesen máshogy fest rajtunk. Még a minőségi darabokat is rendkívüli módon befolyásolja a bőrünk, hiszen nem mindegy, hogy adott színt világosabb vagy sötétebb tónushoz választjuk. A következőkben négy vállalkozó szellemű nő bemutatja, hogy néznek ki ugyanazok a termékek a különböző típusokon.

1. Rózsaszínes nude árnyalat

Natalya (fent balra)

"Egyértelműen ez a kedvencem az összes kipróbált rúzs közül. Krémes állaga miatt hidratál és komfortos viselet" - fűzte hozzá a nő. Mivel Natalya meglehetősen világos bőrtónussal rendelkezik, ezért a nude árnyalat kissé sötétebben mutat rajta, mint a többieken, mégis nagyon trendi és kacér megjelenést kölcsönöz.

Ailbhe (fent jobbra)

"Kényelmes és krémes viselet, nagyon természetesnek hat rajtam. Ez az a darab, amit tuti minden nap beledobnék a táskámba" - véleményezte az árnyalatot Ailbhe, aki bőrtónusával szintén a világosabb kategóriát erősíti.

Remee (lent balra)

"Nagyon egyszerű használni, valóban hidratáló. Az árnyalatát tekintve én azt mondanám, hogy olyan semmilyen színű számomra, túlságosan természetes. Nekem inkább a barnásabb nude darabok állnak jól" - szögezte le Remee. Szerintünk egyébként kifejezetten csinosan mutat a kreol bőrtónuson ez a rúzs, de nyilván mindenki maga dönti el, mit szeret.

Gena (lent jobbra)

"Minden rúzs, aminek a nevében benne van a nude szó, számomra rossz választás. Úgy érzem, egyáltalán nem passzolnak a sötét bőrtónusomhoz, ezért kerülöm őket. Sajnos ez a kipróbált darab sem jött be" - mondta Gena, aki inkább a sötétebb, például burgundi árnyalatot részesíti előnyben.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotó: Buzzfeed.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!