Fashion&Beauty

Erre a ruhadarabra minden nőnek szüksége van tavasszal - Egy csapásra képes elegánssá tenni a megjelenésünket

A tavasz beköszöntével minden nőnek szüksége van egy olyan átmeneti felsőre, ami egy testhezálló ruhával, egy mintás szoknyával vagy egy laza nadrággal is jól kombinálható.

Sikkes megjelenés

A tweed blézer egy időtlen ruhadarab, amely jól illeszkedik a hagyományos és a modern öltözködési stílushoz is. Könnyű, de egyben meleg viselet, így tavasszal rendkívül jól alkalmazkodik a szélsőséges időjárási viszonyokhoz. A nők ezt a stílusú blézert legtöbbször például üzleti találkozókra, rendezvényekre vagy különleges alkalmakra veszik fel, így egy csapásra képes elegánssá varázsolni a leghétköznapibb outiftet is. Ebben a szezonban különösen keresettek lesznek a különböző színekben és mintázatokban kapható tweed blézerek, melyeket különféle gombok és zsebek díszítenek. A tweed blézerek túl szépek ahhoz, hogy elrejtsük őket, ezért érdemes minél előbb elkezdeni hordani. Kattints a galériára és mutatjuk is a legstílusosabb darabokat!

Egy klasszikus tweed blézer még a leghétköznapibb outfitet is feldobja. Mango tweed blézer kontrasztos színű díszítéssel: 25.995 HUF
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images

Egy elől zárt, hátul nyitott fazonú cipő lesz a 2024-es tavasz-nyár legnagyobb slágere, és már olyan hírességek is viselik, mint Katie Holmes, Julia Roberts vagy Hailey Bieber.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.