Fashion&Beauty

Álomszép menyasszony volt Rubint Rella: káprázatos esküvői ruhában mondta ki a boldogító igent

A hétvégén összeházasodott Rubint Rella és sportoló kedvese, Novothny Soma. A kifogástalan stílusáról is híres fitneszguru élete legboldogabb napján sem okozott csalódást, lenyűgöző látvány nyújtott menyasszonyi ruhájában.

Rubint Rella és Novothny Soma esküvője

2017 óta alkot egy párt Rubint Rella személyi edző és influenszer, valamint Novothny Soma labdarúgó. Szerelmük megkoronázásaként szombaton örök hűséget fogadtak egymásnak egy Budapest közeli településen. Az eseményen természetesen Rella nagynénje, Rubint Réka is jelen volt a családjával – Schobert Lara koszorúslány is volt –, és részletesen beszámolt a közösségi oldalán a ceremónia és a lakodalom részleteiről. Hétvégi bejegyzéseiből kiderül, hogy mind remekül érezték magukat és hajnalig ropták a táncot, amihez L. L. Junior biztosította a talpalávalót. A menyasszony Instagram-történetéből lehet tudni, hogy a keménymag reggel fél ötig bulizott.

Rella egy lenyűgöző Leya Marini Couture ruhát viselt a nagy napon. A márka – melynek vezető tervezője a Milánóban tapasztalatot szerző, majd Budapest előtt először Dublinban szalont nyitó Edith Szogradi – különösen nagy figyelmet fordít arra, hogy varrónőiket igazságos, kiegyensúlyozott munkakörülmények között alkalmazzák, megbecsülve munkájukat, amit a cég sikereiért tesznek.

Rubint Réka mellett már Rella is megosztott pár fotót az esküvőről, melyek az Instagramján tekinthetők meg, emellett Mr. & Mrs. címmel összegyűjtötte a profilján az eseményhez kapcsolódó, korábban megosztott történeteit. Az alábbi TikTok videóban pedig koszorúslányai gyűrűjéből bukkan elő, teljes menyasszonyi pompájában.


Vanessa Hudgens is megérkezett a cannes-i filmfesztiválra, és természetesen ezúttal sem okozott csalódást: egy gyönyörű darabot viselt a vörös szőnyegen.

Leadfotó: instagram.com/novothnysoma

Oldalak

Fashion&Beauty