Amikor a manikűrös haragszik: fotókon a világ legrondább körmei

Ilyen borzalmas manikűröket még sosem láttál.

Ronda körmök

Szezonálisan mindig felfrissítjük az ismereteinket a legszebb manikűrtrendekkel kapcsolatban, azonban nem ritkán ütközünk olyan vállalhatatlan stílusokba, amiket egyszerűen értelmezni sem tudunk. Nem csak a ruhadarabok esetében igaz, hogy időről-időre felbukkanak bizarr változatok, hanem ugyanúgy a körömdivatnál is akadnak olyanok, amikre a ronda nem elég jó kifejezés. Az alábbiakban fotókon mutatjuk a világ legcsúnyább verzióit, melyeknek soha nem kellett volna napvilágot látni.

A pislogó

Az tagadhatatlan, hogy a Nail Sunny nevezetű szalon munkatársai, akik megalkották ezt a pislogó manikűrt irtó tehetségesek, de sajnos ettől még a végeredmény ugyanolyan ijesztő. Az orosz cég apró szemgolyókat használt a köröm létrehozásához, amiket belefúrtak az alapanyagba, nyilván így mozoghat a dolog.

A skorpió

Van úgy, hogy az ember állatmintás körmöt szeretne, de nem ilyen formában. Létezik olyan szalon a világon, ahol szó szerint veszik ezt a trendet, és halott bogarakat - főként skorpiókat - ágyaznak az akrilba. Szóhoz sem jutunk.

A giccses

Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a stílusa, valaki minimálban nyomja, míg más szereti telepakolni a körmeit. Azt gondoljuk viszont, hogy mindennek van határa, ez a manikűr pedig egyértelműen átlépte.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!