Fashion&Beauty

A tökéletes bőrápolás nagyágyúja: erről a hatóanyagról csak kevesen hallottak, pedig igazi csodafegyver a ráncok ellen

Az arcbőr egészségének és rugalmasságának megőrzésére érdemes már a húszas években kiemelt figyelmet fordítani, ám a különböző módszerek és készítmények között nem mindig egyszerű eligazodni. Ha még nem hallottál a retinalról, esetleg nem tudod, mire is jó pontosan, akkor itt az idő, hogy megismerkedj vele!

Az anti-aging: nemcsak az idősebb korosztály számára fontos

Jó közérzetünk alapvető része, hogy a tükörbe nézve elégedettek legyünk, aminek egyik feltétele, hogy arcbőrünk egészségét, feszességét és rugalmasságát minél tovább megőrizzük. Ennek titka, hogy időben kezdjünk el figyelmesen és következetesen törődni bőrünkkel és találjuk meg a számunkra legmegfelelőbb anti-aging termékeket, amik hosszú távon hatékony segítséget nyújthatnak. Ma már szinte alapkövetelmény, hogy azok a kozmetikumok, amik a bőrünkkel érintkeznek, a lehető legnagyobb százalékban természetes összetevőkből álljanak, de a lehetőségek sokaságában a hatóanyagok ismerete nélkül nehéz eligazodni. A jelenlegi ismeretek szerint ebben a kategóriában az egyik leghatékonyabb összetevő a természetes forrásból származó retinal, amit sosem késő beépítened a bőrápolási rutinodba. No de mi is az a retinal, miért jó és miben más, mint a sokat emlegetett retinol?

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A fokhagyma nem csak remek fűszer, hanem szuper orvosság is egyben, ám ahhoz, sokáig megőrizze a frissességét, megfelelően kell tárolni.
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.