Így könnyebb az utazás: 3 dolog, ami nélkül nem szabadna repülőre szállnunk

Ezeket mindig be kéne pakolnunk a táskánkba.

Így repülj

Bár a rövid repülőutak nem viselik meg a szervezetet, 2-3 óra repülés igencsak megviseli az embert. A hosszú út és a nyomás azonban nem csak a szervezetünkre, a hajunkra és a bőrünkre sincs olyan jó hatással, ezért most mutatunk pár olyan alaparabot, amit mindig magunkkal kéne vinnünk az útra.

1. Hidratáló

Nem véletlen, hogy Irina Shayk is mindig magánál hordja a hidratálóját, hiszen rengeteget repül. Mivel a levegő páratartalma a repülés alatt alacsony, ezért a bőrünk gyorsan kiszárad. Annak érdekében, hogy elegendő nedvességet biztosíts az arcodnak a felhők között, érdemes vinned a hidratáló arckrémedet.

2. Haj spray

Nem csak a bőrödnek, a hajadnak is szüksége van a repülés során a nedvességre. A páratartalom hiánya és a nyomás következtében csomós lesz, és szárazabb tapintású. De ha van nálad hidratáló spray, ami visszaadja a hajad természetes nedvességét, megőrizheted a frizurád szépségét.

3. Alvómaszk

Ez elsősorban azokat érinti, akik több órás repülőútra mennek. A hosszú utazás sötét karikákat eredményez, de ha viszünk magunkkal alvómaszkot, lehetőségünk van a pihenésre.

Leadfotó:123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!