Ragyogó bőr egész évben! Így soha többé nem kell rejtegetned magad!

Hamarosan itt a nyár. Ha neked is van olyan ruhád, ami régóta arra vár, hogy legyen végre bátorságod felvenni, akkor a Braun új 2in1 szépségápolási készülékeit neked találták ki! (x)

Soha többé nem kell rejtegetned magad!

A Braun Silk-épil 9 SkinSpa és Braun FaceSpa készülékei két kezelést egyesítenek, hogy az új bőrradírozó kefék és a legkorszerűbb epilátor használatával mindig a legjobb formádat hozhasd. Nem kell többé hosszú ruhák mögé rejtőznöd azért, mert nincs időd szőrtelenítésre, vagy éppen a kozmetikusodnak nincs szabad időpontja.

Akár fürdés közben is epilálhatsz

A világ elsőszámú epilátor márkája által tervezett Silk-épil 9 SkinSpa a legjobb 2in1 epiláló és bőrradírozó készülék, amit a Wet & Dry vezeték nélküli használatnak köszönhetően akár fürdés közben is használhatsz. Az új bőrradírozó kefék segítségével pedig az elhalt hámsejtektől is megszabadulhatsz. A Braun Silk-épil még a négyszer rövidebb szőrszálakat is eltávolítja, mint a gyanta, így akár négy héten át élvezheted a szőrtelen, sima bőrödet, „köztes” napok nélkül.

Gyönyörű bőr tetőtől-talpig

A Braun FaceSpa extra keskeny fejével precízen formázhatod a szemöldöködet és olyan kényes helyekről is finoman távolíthatod el a nem kívánt szőrszálakat, mint a homlok, az ajak fölötti terület vagy az áll. A Braun Silk-épil 9 SkinSpa és FaceSpa készülékek fejeinek cseréjével az epilátort egy mélytisztító eszközzé alakíthatod.

A bőröd így tetőtől talpig gyönyörűen ragyogó lehet, hogy örökre elhallgattathasd szépséged belső kritikusát, és mindennap a legjobbat hozhasd ki magadból. A Braun új szépségápolási készülékeinek köszönhetően előáshatod a szekrény mélyéről azt a bizonyos ruhát, amit eddig nem volt bátorságod viselni!

Játssz most velünk és nyerj egy Braun Silk-épil 9 Skin- vagy FaceSpa-t!

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!