7 motiváló idézet plus size nőktől plus size nőknek

Mit is jelent a szépség? Mitől lesz szép valaki? Mit tartunk szépnek? És miért gondolja magáról a legtöbb plus size nő, hogy ő nem az? A legtöbbször az eltorzult szépségideálok felelősek ezért, az a kép, ami a fejekben él, hogyan is kellene kinéznie mindannyiunknak. Néhány plus size modell beszélt arról, nekik mit is jelent szépnek lenni és magabiztosnak a saját testükben. Következzenek a kedvenc idézeteink tőlük.

Nadia Aloulhosn

„Számomra az a legfrusztrálóbb, hogy mindig azt kérdezik tőlem, honnan jön a magabiztosságom. Miért ne lennék magabiztos? Olyan családban nőttem fel, ahol azt nevelték belém, hogy szép vagyok, azok a lányok, akikkel együtt nőttem fel, hasonló testalkatúak voltak, mint én. Soha nem éreztem plus size-nak magam, egészen addig, amíg a divatvilágban nem kezdtem dolgozni.”

Tess Munster

„A kövér egy elég érzékeny szó. De ha eleget használod, rájössz, hogy ez csak egy tulajdonságod. Nekem az segített, hogy elengedtem a bántó felhangot. Eleinte gömbölydednek hívtam magam, végülis minden testnek vannak domborulatai. Szóval gömbölyű voltam, de nagyon megbántott, ha valaki lekövérezett. Mióta vállalom, azóta sokkal erősebb vagyok: igen, kövér vagyok, de ezen kívül egy csodálatos ember.”

Crystal Renn

„Mi, nők, sokkal erősebbek vagyunk, ha ugyanazon az oldalon harcolunk. Könnyű kritizálni másokat – a választásaikat, a testüket -, mint belegondolni, mennyi közös van bennünk. Hogy ugyanazokkal a kihívásokkal és problémákkal szembesülünk nap mint nap.”

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!