Fashion&Beauty

Senki sem gondolta róla: Plasztikázták a világ egyik legszebb nőjét

Eddig mindenki azt hitte, hogy természetes szépség.

Tyra Banks plasztikáztatott

Tyra Banks világhírű modell, a Topmodell leszek! című műsor mentora, üzletasszony arról vált híressé, hogy mindig kiállt a nők mellett és természetességet hirdette. Most azonban egy kis porszem került a gépezetbe, ugyanis kiderült - illetve ő maga vallotta be - hogy ő sem teljesen természetes, régebben plasztikáztatott. Azelőtt olyan hírek is felreppentek, miszerint a mellei sem igaziak, de most arra derült fény, hogy az orrát is plasztikáztatta. Az új önéletrajzi könyvéből kiderült, hogy azért kellett hozzányúlni, mert egy csont nőtt benne és ezáltal viszketett neki. Bevallása szerint jól kapott levegőt, azonban úg döntött, hogy mégis aláveti magát egy szépészeti beavatkozásnak és ezzel együtt a problémát is orvosoltatja.

Gyerekkorában diagnosztizálták nála a betegséget, egyszer majdnem ott is maradt a műtőasztalon. A kezelések a testére is hatással vannak.

Fotó: celebrityabc.net

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.
Fashion&Beauty
Ez az őszi trend minden stílushoz tökéletes kiegészítőt nyújt.