Fashion&Beauty

Katalin hercegné húga bikinire vetkőzött: Pippa Middleton szenzációsan fest, 7 hónappal szülése után máris bomba alakja van

Vajon mi a titka? Pippa Middleton-t nemrég egy szál bikiniben kapták lencsevégre, a látvány pedig valami egészen elképesztő – az immáron háromgyermekes édesanyja alig több mint fél évvel a szülése után úgy néz ki, mintha egy valóságos szupermodell lenne.

Elképesztő formában van

Mint arról korábban a Femcafe.hu is beszámolt, Pippa Middleton 2022 júliusában világra hozta harmadik gyermekét, aki a Rose nevet kapta a szüleitől. Vilmos herceg felesége, valamint a 39 éves kismama jóvoltából a világ már nem egyszer megbizonyosodhatott arról, hogy a szülés utáni gyors fogyás a Middleton család védjegye, s nagyon úgy tűnik, hogy ezen még az idő múlása sem változtatott semmit. Nemrég készült néhány friss fotó a vakációzó Pippáról, aki piros bikiniben élvezte a karibi jó időt, és olyan bámulatosan nézett ki, hogy elsőre alig akartunk hinni a szemünknek. Galériánkban megmutatjuk, milyen kirobbanó formában van alig több mint fél évvel szülése után a walesi hercegné húga:

Pippa Middleton és 49 éves hitvese, James Matthews 2017-ben fogadtak örök hűséget egymásnak. Első gyermekük, a lassan 5 esztendős Arthur ugyanott született, mint a walesi hercegi pár mindhárom gyermeke.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegnét ismét egy nagyon letisztult, mégis elegáns darabban kapták lencsevégre.

Leadfotó: Chris Jackson/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok