Fashion&Beauty

Pink ötven árnyalata: a vagány énekesnő stílusát boncolgattuk

Ismét eltelt egy év, és kezdetét veszi a 2017-es Sziget fesztivál. A rendezvényre ma Pink is ellátogat, akinek ezúttal stílusát vettük alaposabban szemügyre.

Félig ördög, félig angyal

A többszörös Grammy-díjas énekesnő, színésznő és dalszerző már gyermekként elkezdte képezni a hangját, mivel születésekor asztmát diagnosztizáltak nála, amitől évekig szenvedett. Tizenéves korában kezdett el dalszövegeket írni, melyekkel ki akarta fejezni az érzéseit. Azonban a világsikerre csak a kétezres években tehetett szert, amikor Christina Aguilera, Mya és Lil' Kim társaságában énekelte fel a Lady Marmalade című dalt, amely világszerte az élvonalba juttatta. Közel két évtizede élvezhetjük kirobbanó tehetségét, aki minden egyes koncertjét egy kétlábon járó energiabombaként csinálja végig.

A fantom, a virágtündér és a balerina

Pink öltözködési stílusa pontosan olyan mint maga az énekesnő, provokatív, és több stílusban is jól érzi magát. Egyszer lázadóként háborítja fel a nagyközönséget, van, hogy a hétköznapi laza anyuka szerepben mutatja meg magát, vagy éppen romantikus stílusú estélyiruhákban "viselkedik", ami számomra sokkal inkább polgárpukkasztó, mint amikor épp lázad és "nem viselkedik". Mert Ő Pink. Aki egy igazi dög... bár hozzáteszem, minden szerep jól áll neki, még akkor is, ha nem is igazán tükrözi az egyéniségét.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Zámbó Vörös Viktória

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.