Fashion&Beauty

Pink ötven árnyalata: a vagány énekesnő stílusát boncolgattuk

Ismét eltelt egy év, és kezdetét veszi a 2017-es Sziget fesztivál. A rendezvényre ma Pink is ellátogat, akinek ezúttal stílusát vettük alaposabban szemügyre.

Félig ördög, félig angyal

A többszörös Grammy-díjas énekesnő, színésznő és dalszerző már gyermekként elkezdte képezni a hangját, mivel születésekor asztmát diagnosztizáltak nála, amitől évekig szenvedett. Tizenéves korában kezdett el dalszövegeket írni, melyekkel ki akarta fejezni az érzéseit. Azonban a világsikerre csak a kétezres években tehetett szert, amikor Christina Aguilera, Mya és Lil' Kim társaságában énekelte fel a Lady Marmalade című dalt, amely világszerte az élvonalba juttatta. Közel két évtizede élvezhetjük kirobbanó tehetségét, aki minden egyes koncertjét egy kétlábon járó energiabombaként csinálja végig.

A fantom, a virágtündér és a balerina

Pink öltözködési stílusa pontosan olyan mint maga az énekesnő, provokatív, és több stílusban is jól érzi magát. Egyszer lázadóként háborítja fel a nagyközönséget, van, hogy a hétköznapi laza anyuka szerepben mutatja meg magát, vagy éppen romantikus stílusú estélyiruhákban "viselkedik", ami számomra sokkal inkább polgárpukkasztó, mint amikor épp lázad és "nem viselkedik". Mert Ő Pink. Aki egy igazi dög... bár hozzáteszem, minden szerep jól áll neki, még akkor is, ha nem is igazán tükrözi az egyéniségét.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Zámbó Vörös Viktória

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...