Fashion&Beauty

Csak természetes anyagokat használt, 1 hét alatt kitisztult a modell bőre

Csodát műveltek a bőrével ezek a natúr alapanyagok.

Problémás bőr

Lehetséges, hogy a titkos alapanyagok a tökéletes bőrhöz ott lapulnak a konyhaszekrényedben? Egy Los Angeles-i modell megosztotta, hogyan sikerült mindössze egyetlen hét leforgása alatt teljesen kitisztítania az arcát, és megszabadulnia a bőrproblémáitól pár természetes terméknek köszönhetően, amiket beszerzett a helyi szupermarketből.

Brianna Lopez videója vírusként söpört végig az interneten, melyben elmagyarázta, hogy szabadult meg az aknéktól egy hat lépéses szépségápolási rutint alkalmazva. A módszer hatásosnak bizonyult, mert a modell két hónappal a projekt után tökéletes bőrrel rendelkezett, tanácsait több tízezren fogadták meg azóta.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Szoboszlai Dominik egykori RB Leipziges csapattársa, Gulácsi Péter nem rejtette véka alá a véleményét. A sztárkapusnak közben eldőlt a jövője is.
Utazás
Mindenhol érezhetően drágulás van, és ezt a MÁV étkezőkocsijában is érezni fogjuk. Paprikás csirkét valószínűleg nem fogsz rendelni.
Lifestyle
Egyre több szakértő kifogásolja a reformok hiányát: bizonyos számítások szerint néhány év múlva a teljes magyar nyugdíjrendszer megborulhat.