Fashion&Beauty

Négy stílusú outfit, amely mindig bombaként hat - a tökéletes első benyomásért

Van az a pillanat, amikor ránézel egy nőre, és azonnal az jut eszedbe, mennyire jól néz ki, mennyire egyben van - az első benyomás rendkívül fontos, ehhez pedig a kifogástalan megjelenés is hozzátesz. Négy olyan bomba outfitet hoztunk, amellyel nem lesz gond a bemutatkozáskor.

Bomba szettek az első benyomáshoz

1. Fehér-fekete

A fekete a fehérrel a lehető legelegánsabb viselet. A szokásos felállásban a sötét színek kerülnek alulra, de ennél a szettnél megfordul a kocka. Vegyél egy fehér nadrágot (farmert vagy mást) és válassz hozzá szexi crop topot vagy blúzt. Az összhatás sikkes, mégis erőfeszítés nélküli lesz.

2. A totál farmer

A tetőtől talpig farmer viselet soha nem megy ki a divatból, idén ősszel is sláger lesz. A legjobb, ha a nadrág és az ing ugyanolyan denim árnyalatú a monokróm hatás érdekében. Amennyiben kiegészítőket is keresel az outfithez, válassz arany ékszereket, táskából pedig citrom- vagy narancssárgát.

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.
Sztárok
Hamarosan újra rendszeresen színpadra áll majd a Nemzet Színésze.
Sztárok
Sussex hercege mindössze 12 éves volt, amikor elveszítette édesanyját egy tragikus autóbaleset miatt – Harry könyvében őszintén vallott arról, milyen gondolatok kavarogtak benne, mikor megtudta, hogy...