Otthoni szőrtelenítés egyszerűen - Így akár 4 hétig is sima maradhat a lábad!

Ha te is szereted a gyantázás nyújtotta hosszú távú előnyöket élvezni, de nincs időd 3-4 hetente kozmetikushoz járni, akkor a hideggyanta csíkokkal két legyet üthetsz egy csapásra! Használatuk szuper egyszerű és gyors, ráadásul pénztárcakímélő is! (x)

Akár 4 hétig szőrtelenül!

Az X-Epil gyantacsíkok széles kínálatában egész biztos megtalálod a számodra legmegfelelőbbet! Használatuk a klasszikus, meleg gyanta minden előnyével rendelkezik: hosszú távú megoldást kínálnak gyorsan és egyszerűen. A hideggyantacsíkokat a kezünk között kell felmelegíteni és már használhatjuk is: helyezzük a szőrteleníteni kívánt felületre a csíkot, simítsuk át néhányszor majd a szőrnövekedés irányával ellentétesen hirtelen rántsuk le.

Egy csíkot szőrmennyiségtől függően akár többször is felhasználhatunk. A gyantacsíkok a hagyományos gyanta hatékonyságával rendelkeznek a csöpögős kellemetlenségek nélkül, ráadásul teljesen biztonságosak, hiszen attól sem kell tartanunk, hogy megégetjük magunkat vele. Nem igényel különösebb előkészületet sem, nem kell a gyanta felmelegedésére várnunk, így akár negyed óra alatt végezhetünk a szőrtelenítéssel.

Femcafe-tipp: A gyorsabb felmelegítés érdekében hajszárítót is használhatsz.

Miért az X-epil?

A márka nem csak sok éves tapasztalattal rendelkezik a szőrtelenítő termékek piacán, de kínálatát is folyamatosan bővíti a legújabb trendeknek és innovációknak megfelelően. A hideggyanták termékpalettáján öt különböző szett található, választhatunk speciálisan az arc/bajusz érzékeny területén vagy a bikinivonalon használható verziók közül is. Minden szettben található 2 db olajos lemosókendő is, mellyel a szőrtelenítés végén az esetleges gyantamaradványokat távolíthatjuk el. A hideggyantacsíkok illatanyag- és színezékmentesek, így nem irritálják a legérzékenyebb bőrt sem.

Az X-EPIL hideggyantacsíkok a Rossmann, dm, Müller drogériákban, hipermarketekben, a beauty.hu webáruházban és az alveolashop.com-on kaphatóak.

Nyerj szuper X-Epil ajándékcsomagot, hogy bársonyosan sima bőröd lehessen a nyárra!

Oldalak