Vidd haza a kozmetikusod! - FOREO UFO 2 svéd okos arcmaszk, ahogy mi látjuk

A nyári időszakban mindig egy fokkal problémásabb a bőröm, a korlátozások alatt pedig - mondván úgysem találkozom hetekig senkivel - egy kicsit el is hanyagoltam a fokozott ápolást. Éppen ezért nagyon örültem, amikor az első napokban a svéd FOREO, UFO 2 okos arcmaszk készüléke landolt a dolgozóasztalomon, nem is vártam hát sokáig a kipróbálásával.

Öröm minden találkozás

A svéd szépségápolási márka termékeihez már korábban is volt szerencsém, mi több, jelenleg is egy Luna mini 2 arctisztító készülék végtelenül elégedett gazdája vagyok, amit mindenféle túlzás nélkül imádok. Bár először nem gondoltam volna, de a márka termékei tényleg annyira jól használhatók a mindennapokban, hogy ha el is utazom valahova, ugyanolyan természetességgel kerül bele a neszeszerembe ez is, akár a fogkefém, vagy sminklemosóm.

A pozitív tapasztalatok miatt kíváncsian vártam, vajon mit tud az UFO 2, ami tulajdonképpen nem más, mint egy okos arcmaszk készülék. A kis eszköz a márka T-Sonic pulzáló technológiáját ötvözi hő- krio- és fényterápiával, melyek kombinációjával sokkal hatékonyabban juttatja a bőrbe a termékspecifikus maszkok hatóanyagát, mint a hagyományos eljárások. Így, - ahogy a termék is ígéri, - egy 20 perces kezelést válthatunk ki mindössze 90 másodperc használattal.

Mit rejt a csomag?

FOREO UFO 2 arcmaszkok

 • Make My Day - ápoló arcmaszk hidratáló hatással
 • Matte Maniac - tisztító maszk aktív szénnel matt hatásért
 • Youth Junkie - intenzíven tápláló maszk ránctalanító hatással
 • H2Overdose - intenzíven hidratáló és tápláló maszk
 • Glow Addict - élénkítő maszk
 • Shimmer Freak - élénkítő maszk a duzzanatokra és a sötét karikákra
 • Call it a Night - éjszakai revitalizáló megújító maszk tápláló hatással

Már a lezárt dobozban is jól látható, hogy maga a készülék hihetetlenül elegáns. Nekem pont egy menta színű darabhoz volt szerencsém, - ami szerintem a legszebb mind közül - de kapható még fuchsia és pink kivitelben is. A csomagot felbontva találunk még benne egy töltőkábelt (bár az akksi nagyon jól bírja, így alig kell használnunk, de persze azért tegyük el), egy praktikus plexi tartót, valamint egy ajándék arcmaszkot és szérumot is.

Az arcmaszkokat a termékhez egyébként külön vásárolhatjuk meg, egy csomagban pedig 7 db korong alakú fátyolmaszk található. A célnak megfelelően 6 fajta nappali és 1 éjszakai maszk közül választhatunk. Mivel épp a karantén ideje alatt töltöttem a harmadik X-et rögtön le is csaptam a Youth Junkie-ra, ami magas kollagéntartalmának köszönhetően az intenzív táplálás mellett ránctalanító hatással is bír.

Hogy működik?

Mint minden arckezelés előtt, ez esetben is érdemes egy alapos sminklemosás-arctisztítással kezdenünk. Ehhez én a már jól bevált Luna mini 2-met hívtam segítségül a kedvenc arctisztítómmal: 2 perc és voilá, az arcom tiszta és sima, nem véletlenül imádom. Ha ezzel megvagyunk, helyezzük az UFO 2 paneljára a kis korong alakú maszkot a és rögzítsük a műanyag karika segítségével.

Ezek után két lehetőség közül választhatunk: vagy csatlakoztatjuk a készüléket a telefonos applikációnkhoz, vagy nem, - természetesen enélkül is tökéletesen működik a dolog, - de ha már ilyen profin ki van találva hozzá az app, szerintem mindenképp érdemes használni. Ezt a play áruházból letöltve egy rövid regisztráció után már párosíthatjuk is az eszközzel, majd a választott maszk csomagolásán található vonalkódot beolvasva már indítja is a rendszer a hozzá tartozó programot.

Mire jók a színek?

 • Lila- finomítja a ráncokat és elősegíti a ragyogást
 • Kék - megöli a baktériumokat
 • Fehér- feszesít és csökkenti a vizesedést
 • Ciánkék- nyugtatja a bőrt
 • Zöld- kiegyenlíti a bőrtónust
 • Sárga- nyugtatja az irritált bőrt
 • Narancssárga- frissítő hatású
 • Piros - stimulálja a kollagéntermelést, enyhíti a ráncokat

A készülék ennek megfelelően kombinálja a pulzáló technológiát, (ami a hatóanyagok minél mélyebbre történő bejuttatását segíti elő), a hőterápiát (ami a melegítés során megnyitja a pórusokat, majd hűtéssel zárja a hatóanyagokat a bőrbe), és a fényterápiát.

Maga a kezelés tényleg mindössze 90 másodpercig tart, és végig olyan kellemes érzést nyújt, hogy már-már kevésnek is érezhetjük ezt az időt. Persze, ha szeretnénk, minden további nélkül futtatható még egy program, engem például annyira ellazított, hogy már nyomtam is a restartot.

Használat után pedig már csak annyi a dolgunk, hogy lehúzzuk róla a fátyolmaszkot, folyó víz alatt elöblítsük a készüléket, és győzzük kivárni az újabb kezelést, melynek gyakorisága csak rajtunk múlik.

Mit tapasztaltam?

Az egész technológia nagyon high-tech, kicsit olyan, mintha egy saját szalonom lenne itthon. Mindemellett a készülék maga szuperelegáns, méreténél fogva nem okoz gondot a tárolása/utaztatása, a sokféle maszk között pedig mindenki megtalálhatja a maga kedvencét. Én speciel nagyon meg voltam elégedve a választottammal, a bőröm érezhetően feszesebb és élettel telibb lett, így nem kérdés, hogy hosszabb távon is helye lesz a szekrényemben. S bár a készülék nem épp az alacsony árkategóriába esik, mindenképp megéri a beruházás.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!