Fashion&Beauty

Ha ezeket viseled, mindenki utánad fordul: íme a legmenőbb őszi szoknyás szettek

Különleges fazonokkal fogunk idén találkozni, ami a szoknyadivatot illeti. Mutatjuk, hogy milyen stílusok lesznek trendik ebben a szezonban.

Őszi szoknyatrendek

A szoknya a gardróbunk egyik legelegánsabb eleme, de ez nem jelenti azt, hogy a laza divatot kedvelők nem vállalhatják be. Ezek a darabok rendkívül sokszínűek, sok felsővel és pulóverrel megállják a helyüket, de egy őszi dzsekivel és kabáttal is irtó jól néznek ki. Az idők során a szoknyák stílusa és anyaga nagy változásokon ment keresztül, és számos variáció létezik belőlük. A harmincas években a testhezálló, ceruzaszoknyák voltak trendik, a hatvanas években a miniszoknyák hódítottak, majd a hetvenes években a szabásvonalak szélesedtek és a maxiszoknya lett a divat. Ma már számos stílusú és anyagú szoknya közül választhatunk, a klasszikus bőr- és farmer szoknyáktól a könnyedebb, fodros darabokig.

Ráadásul ősszel sem kell lemondani ezekről a darabokról, hiszen nagyon sok szettet feldobhatnak. Mutatjuk is, hogy hogyan!

A cargószoknyák újra divatba jönnek idén ősszel, szuper választás, ha egy lazább szettet szeretnél felvenni. Még a bőrdzsekidhez is passzol!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.