Nálad megvannak? 5 dolog, amiknek feltétlen a neszeszeredben a helyük ősszel

Az igazán hűvös és hideg időszakok sajnos még csak ezután következnek, ezért nem árt, ha kis kozmetikai táskádat időben betárazod a szezon legfontosabb szépségápolási termékeivel! Mutatjuk is, hogy mik azok a termékek, amik nem hiányozhatnak a neszeszeredből ősszel.

Ajakápolás

A szájfényt egy időre ajánlatos félretenni, helyébe az extra tápláló ajakápolók lépnek. A hidegtől kicserepesedett és szél által kifújt szájat a megfelelő ápolással ki tudjuk védeni. Használj kamillás, olívás vagy E-vitaminos készítményeket.

Védd a kezeid!

Kevés olyan lehangoló dolog van, mint amikor egy hidegebb őszi napon lehúzod a kesztyűt és meglátod a kirepedezett, száraz, idősnek tűnő bőrt. Ez az időszak a kézápolásról szól, szerezz be bátran egy zsírosabb állagú krémet és kényeztesd kezeidet naponta legalább kétszer.

Adj színt!

Ősszel sajnos egyre kevesebb napfény jut nekünk, de szerencsére ilyenkor sem kell lemondanunk a napcsókolta hatású bőrről. Elő a bronzosítókkal! Púderezz aranybarna árnyalatokat az arccsontodra, és a szemhéjadra is nyugodtan válassz meleg színeket. Meglátod, sokkal élettel telibbnek fog hatni az arcod, amitől te is jobban érzed majd magad a bőrödben.

Válaszd a vízállót!

Ha nyáron te sem a vízálló spirál mellett teszed le a voksod, a hűvösebb időszakban tegyél kivételt! Gondold el, mi történik majd szemsminkeddel, ha hideg szembeszél vagy hóvihar kísér a munkahelyre vagy egy hétvégi a buliba.

Könnyezni fogsz, készülj fel!

A kegyetlen, hideg szél bizony évről-évre megríkat minket, melynek következményeként elkerülhetetlen, hogy ebben az időszakban ne kezdjen könnyezni a szemünk egy-egy fuvallat hatására. Az elfolyt sminket azonban könnyedén korrigálhatod, ha kozmetikai táskádba csempészel egy kis csomag nedves arctisztító kendőt. Amellett, hogy maszatolás nélkül el tudod távolítani az elkenődés nyomait, ápolod is bőröd, hisz a legtöbb ilyen termék tápláló olajokkal van átitatva.

Pakold tele a neszeszered és nyerj! (x)

Szeretnél egy egyedi neszesszert tele a kedvenc dm márkás termékeiddel? Állítsd össze és nyerd meg a dm játékában, ahol egy szuper főnyeremény is vár: egy 2 főre szóló Beauty nap profi sminkessel, fodrásszal és fotózással. Játékra fel!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!