Fashion&Beauty

Megtartotta negyedik Dinner and Robes divatshow-ját az Orsoya Darchi

Az Orsoya Darchi luxusdivat-márka június 30-án megtartotta negyedik Dinner and Robes divatshow-ját. A kivételes látványvilágú bemutató minden évben egy izgalmas, komplex művészi erejű tematika köré épül.

Az esemény valamennyi érzéket rabul ejtő világa az ősi és modern fúzióját varázsolta a résztevők szeme elé.

Idei eseményük témája a márka signature kollekciója, az Atmosphere köré épült

Kivételes élmény, amikor egy márka szó szerint és átvitt értelemben is megnyitja rajongói előtt saját belső világát. A bemutató helyszínére lépve mintha az Orsoya Darchi-univerzum lelkében találtuk volna magunkat.

A helyszín, a zene, az illatok, a látványvilág minden egyes részlete arról az autentikus, mély művészi szabadsággal és alkotói igényességgel megálmodott vízióról szólt, amit a márka képvisel, és amit egy éjszaka erejéig testközelből élvezhettünk a több mint háromszáz vendéggel együtt.

Ősi és modern hangulat

Az este hangulatát megalapozó díszletek, az Orsoya Darchi ateliere-t övező ősfás liget, a fákat díszítő fények, a több méter hosszú, óriás fátyolként lebegő leheletfinom kelmék, az ősi és modern hangulatot mesterien ötvöző zene, pusztán a ráhangolódást alapozták meg a körülöttünk kibontakozó élményekre.

A környezet kisugárzásán keresztül az Atmosphere kollekció stílusjegyei által kijelölt úton haladva, egyre közelebb kerültek a részt vevők ahhoz az oldott hangulathoz, amelybe az érzékeinket megszólító látvány, és a liget számos pontján váratlanul felbukkanó táncosok művészi performance-a, valamint a tükörruhába öltözött artisták produkciója csábított.

Sárközi Ákos álmodta ételbe

Mindezek után az ízek is sorra kerültek. Az Atmosphere kollekció Sárközi Ákos által ételbe álmodott verziójának első két tételét is megkóstolhattuk, hogy a fantasztikus finomságok élménye utat nyisson a főfogás első részének, az esküvői és estélyi ruhák bemutatójának.

Sárközi Ákos séf az Orsoya Darchi divatbemutatóján - Femcafe

A harminc perces show az Orsoya Darchi klasszikus vonalának 2025-ös darabjait vonultatta fel. Negyvenkét gyönyörűen megkomponált, haute couture ruhát csodálhattunk meg a modelleken.

A csipkék, az értékes kelmék, a szabásvonal, a kidolgozottság, a színek harmóniája mind a márka markáns pozícióját erősítették a hazai luxusdivat világában.

Egy látványos és elbűvölő zenei hangzásokra épülő összművészeti előadás és a fine dining vacsora további fogásai után következett az este csúcspontja, az Atmosphere kollekció bemutatása.

Kattints a további képekért!

A modellek tizenhárom futurisztikus összeállítást vonultattak fel Kerényi Virág erre az alkalomra készített fejdíszeivel és lábbelijeivel kiegészítve.

A márka új kollekciója az ősi és a modern izgalmas kombinációjának narratívája mentén fogalmazódott meg. Összekapcsolta a nézőket a földdel, a természettel, a múlttal és a rítussal.

A science fictionok atmoszférája

A tervezőnő új kollekcióját a természetes anyagok, a hagyományos alapok, a naturális és attraktív színek változatossága jellemezte. A szabásvonalak és a kivitelezés formanyelve a high-tech vizualitással egy olyan világot teremtett, amely a science fictionok atmoszféráját megidézve kalauzolta el a résztvevőket az emberiség talán nem is olyan távoli jövőjébe.

High-tech ruhaköltemények az Orsoya Darchitól - Femcafe

Az Atmosphere kollekció bemutatója a luxus, a hagyomány, az innováció és egy új jövőkép felvázolásán keresztül mutatott rá világunk aktuális kérdéseit feszegető trendekre: ember és technológia kapcsolata, digitalizáció kontra hagyomány, a tradíció ereje és a mesterséges intelligencia teremtette új istenek nyugtalanító kavalkádja. Az Orsoya Darchi új kollekciója a kreativitás erejével életre hívott válasz kívánt lenni a mai ember lehetséges öndefiníciójára.

Orsoya Darchi rosé pezsgő

A lélegzetelállító és minden érzéket befogadásra késztető bemutatót egy felszabadult Atmosphere DJ party zárta.

Az eseményen debütált a márka legújabb kollaborációjának mámorító eredménye, az Orsoya Darchi rosé pezsgő, amelyet egyedi címkével a Sauska készített számukra.

A márka életében a negyedik bemutató nemcsak hazai porondon mérföldkő, hanem a nemzetközi színre lépes első lépcsője is: megerősítették a hírt, hogy az Orsoya Darchi helyet kapott egy New York-i és párizsi luxus store-ban. Ezzel a márka megetette az első lépést a külföldi sikerek felé.

Lead fotó, fotók: Porczió Norbert, Bertli Zoli, Philip, Jóbi Gergő, Chován Eszter

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.