Ezért a farmerért rajong most minden sztáranyuka: formás popsit és lábakat varázsol

Jennifer Garner, Reese Witherspoon és Katie Holmes is ezt a fazont hordja.

Bomba alakot varázsol

A nyár nem feltétlenül a farmernadrágok szezonja, de ha könnyű, és világosabb mosású, valamint bő szárú fazonokat választasz, akkor a legnagyobb hőségben is bátran viselheted őket. Léteznek bizonyos farmerek, amelyek egyszerűen jobban kiemelik a popsit, mint mások. És úgy tűnik a híres sztáranyukák, Jennifer Garner, Reese Witherspoon és Katie Holmes is rájöttek erre, hiszen a mom fit farmernadrágok még a laposabb fenéknek is kerekebb formát adnak, ezenkívül kiemelik a derekat és a csípőt, és karcsúbbnak mutatják az alakot. Ez a magas derekú, laza szabású farmernadrág az 1980-as években volt nagy divat, de az utóbbi években újra berobbant a köztudatba. Sokoldalúságának köszönhetően rengetegféleképpen lehet kombinálni, így tökéletes választás a mindennapi viselethez. Hordhatod pólóval, toppal, blúzzal, inggel, de akár blézerrel is, valamint szuperül illik hozzá a sneaker, a szandál, és a magassarkú is.

Kattints a galériára és mutatjuk a hazai boltok kínálatából a legdögösebb mom fit farmernadrágokat 8000 forint alatt:

Kényelmes, előnyös és divatos farmernadrág, amely minden testalkatra tökéletes, ráadásul idén nyáron a szaggatott mom fit jeans nadrágok is hatalmas népszerűségnek örvendenek. Sinsay mom fit farmer: 4.595 HUF
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: instyle.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A húszas éveiben járó férfi ellen 166 rendbeli csalás miatt emeltek vádat, ami azért nem semmi. Sajnos bárhol bele tudsz futni internetes átverésbe, így nem árt résen lenni.
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.