Fashion&Beauty

Hatalmas manikűrújdonságok! Íme a legmenőbb körömtrendek Oroszországból

Ha valamihez nagyon értenek, akkor az a műköröm.

Orosz manikűrtrendek

Bár az oroszok elsősorban a vodkáról híresek, nem csak ehhez értenek. Köztudott, hogy ebben az országban ugyanis kiemelkedően gyönyörűek a nők - gondoljunk csak bele, innen származik a bámulatosan szép Irina Shayk is - és híresek hibátlan, hosszú, vékony alakjukról. Az orosz nők többsége magas, igazi szupermodell alkat, ráadásul a divatérzékük is figyelemre méltó. A leginkább figyelemre méltó azonban a manikűrjük, ugyanis világszerte leginkább ők teremtik a körömtrendeket a hatalmas kreativitásukkal és szépérzékükkel. A következő oldalon meg is mutatjuk, melyek most a legszebb manikűrök az orosz nők szerint.

Lapozz, a következő oldalon mutatjuk őket!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.
Fashion&Beauty
A rövidnadrágok idén nyáron újra a divat fókuszába kerültek, számtalan stílusban és hosszúságban. Legyen szó mikro rövidnadrágokról vagy bermuda stílusú darabokról, a választék olyan széles, hogy...