Ezeket felejtsük el: frizurák, amik jó pár évvel öregítenek

Nem szeretnél idősebbnek tűnni, igaz?

Frizurák, amik öregítenek

Pontosan tudjuk, hogy egy jó frizura mennyire sokat tud dobni egy nő megjelenésén, ugyanakkor ez a "szabály" fordítva is igaz: a nem megfelelő stílus ronthatja az összképet, ráadásul ránk is pakolhat jó pár évet, és talán nem merészség kijelenteni, hogy egyikünk se szeretne idősebbnek tűnni. Annak érdekében, hogy a jövőben elkerüljük a séró általi öregedést, összeszedtünk pár példát, amiket célszerű kerülnünk, ha fiatalos külsőre vágyunk.

A nagyon hosszú haj

A stylistok is úgy gondolják, hogy a nagyon hosszú haj inkább öregít, mint fiatalítana, pedig a legtöbben azt gondolnánk, hogy épp fordítva igaz. Mitch Stone, a sztárok szépségszakértője azt mondta, ha már a bordánkat verik a tincsek, akkor nem érdemes tovább növeszteni őket.

Ha sosem változtatsz

Jenna Mast stylist szerint a legnagyobb hiba, amit a nők elkövetnek a hajukkal kapcsolatban, hogy évekig, sőt, évtizedekig ugyanolyan stílussal "tündökölnek". Ahogy telik az idő, egyik trend helyére belép a másik, és talán csúnya kifejezés, de bizony haladnunk kell a divattal. Persze lehet, hogy valakinek nagyon sokáig beválik az adott frizura, de egy bizonyos kort átlépve változtatnunk kell.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!