Stílustrükkök alacsonyaknak: így öltözz, hogy magasabbnak tűnj

Hét tipp, amivel magadra pakolhatsz néhány centit.

Égig érő paszuly

Tapasztalatból tudom, hogy pasizásnál előnyt jelent az alacsony testalkat (épphogy súrolom a 160-at), de öltözködésnél meggyűlik vele a bajom, pedig szélességre nem vagyok egy nagy darab. Szeretném, ha lenne még rajtam legalább 5-6 centi, de mivel szó szerint megnyújtani magam nem vagyok képes, ezért van pár olyan stílustrükk, ami segít, hogy magasabbnak tűnjek. Megosztom őket veled is.

1. Egy szín

Egyszerűnek tűnhet, de máris megtoldhatjuk a magasságunkat pár centivel, ha csupán egyetlen színt viselünk. Miért? Egy árnyalat esetén nincsenek különbségek, nem töri meg semmi az egységet, nem szeparáljuk szét a testrészeket, ebben az esetben pedig a monotonitás áldás. Ezért is az overál az egyik legjobb barátnőnk.

2. Magas derék

Ha bónuszban szeretnéd azt az öt centi pluszt, amit a genetika nem volt hajlandó biztosítani, akkor szerezz be egy magas derekú farmert (ha még nincs, de reméljük, akad a gardróbodban...). Ez az egyik tökéletes ruhadarab, ami segít az optikai nyújtásban, ráadásul ha betűröd a felsőd a nadrágba, és egy rövidebb fazonú kabátot vagy blézert választasz hozzá, tuti nyerő lesz az outfited.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!