Különleges bőrápolási tanácsok, amiket a szépségipar szeret elhallgatni

Ezeket a javaslatokat a szakértők sem adják ingyen.

Bőrápolási tanácsok

Valószínűleg számos olyan tippet hallottunk már, ami mára része a szépségápolási rutinunknak, azonban vannak bizonyos tanácsok, amiket időnként nem árt, ha felidézünk, ugyanis csak kevesen tartjuk be őket vagy alig gondolunk rájuk. A következőkben nem hagyományos "szabályokról" lesz szó a bőrünk karbantartásával kapcsolatban, sokkal inkább apróságoknak tűnő, de fontos dolgokról, amikhez célszerű ragaszkodnunk a továbbiakban.

1. Alvás háton

A szakemberek állítólag ránézésre meg tudják állapítani, milyen pózban alszunk. Ha hasra vagy oldalra fekszünk, akkor apró ráncok és barázdák képződnek az arcunkon, de elkerülhetjük őket, ha háton hajtjuk álomra a fejünket. Így a bőrünk nem érintkezik olyan szinten a párnával és szabadon lélegezhet egész éjszaka. Lehet, hogy horkolni fogunk tőle, de kevésbé öregszünk majd.

2. Ne toljuk túl az edzést

Az az egy, másfél vagy két óra, amit edzéssel töltünk fittebbé és minden bizonnyal karcsúbbá fog tenni bennünket, de nyúzottabbak is leszünk tőle, így a fiatalításban nem lesz igazán segítségünkre. A genetika sokat nyom a latba az öregedésnél, de általában a vékonyabbak 40 felett több ránccal rendelkeznek, mint akin van pár kiló felesleg, mert kevesebb zsír bújik meg a bőr alatt. Persze valamit valamiért, ez az egész egészséges életmód business bizony nem egyszerű projekt.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!