Már megvannak a nyár legnagyobb trendjei - ezeket a darabokat viseljük idén

Igaz, még csak április közepe van, de a divat jó előre gondolkodik. Már megjelent az előrejelzés az idei nyári trendekre vonatkozóan, ezeket mutatjuk meg a következőkben.

A nyár legnagyobb trendjei

Minimalista fürdőruhák

Idén nyáron kicsit elfelejthetjük a különféle mintás fürdőruhákat, helyettük sokkal inkább hódítanak majd a minimalista, egyszínű, letisztult változatok. Fazon tekintetében - ahogy már korábban említettük - a különleges darabok kerülnek előtérbe, így jól kiegészítik majd egymást az extra szabásvonalak és az egyszerű, főként neutrális árnyalatok kombinációi.

Modern aviátor napszemüvegek

A hagyományos "pilóta", másnéven aviátor fazonú napszemüveget felváltja a modernebb változata. Különleges keretek, lencse árnyalatok és materiálok versengenek majd a figyelmünkért.

Crocs

A crocstól idén nyáron sem szabadulunk. Már legálisan viselhetjük bármilyen outfithez, nem csupán abban az esetben, ha a tengerben kavicsos talajon közlekednénk - pedig eredetileg ilyesmire találták ki. A színes változatok tarolnak majd, nem lesz nehéz megtalálni a kedvenc darabod.

Párnás táskák

Ha már kiegészítő trendek - az úgynevezett "pillow bagek", azaz párnázott táskák lesznek a forró szezon nagy slágerei. Kisebb, közepes és nagy méretben is kaphatók, dekoratívak és kényelmes pakolni ezekbe a darabokba. Nyárra sokan világos színt választanak, de idén a farmer és vászon anyagok is divatosak lesznek.

Arany ékszerek

A színes bizsuk ideje lejár a nyári szezonra, eljön az arany ékszerek időszaka és uralma. Ezeken belül a láncos karkötők, nyakláncok lesznek a favorit darabok.

Minden, ami pink

Színek tekintetében a pink uralja a szezont, de mellette persze megmaradnak a pasztell, visszafogott árnyalatok is. A monokróm szettek is előtérbe kerülnek, így ha te a tetőtől-talpig rózsaszín outfit mellett döntenél, nyáron az is játszik majd.

Rövid felsők

A crop topok és bralette-ek nagy kedvencek lesznek nyáron, és szerencsére a meleg idő meg is engedi, hogy maxra járassuk ezeket a szexi darabokat. A lényeg, hogy utóbbit ízlésesen viseljük - magas derekú nadrággal vagy szoknyával, hűvösebb napokon blézerrel vagy inggel a sikkes megjelenésért.

Midi szoknyák

Nyáron kedveljük a rövid, mini szoknyákat és ruhákat, de idén az elegancia javára billen a mérleg, ezért a midi fazonok lesznek a slágerek. Az A-vonal rendkívül nőies, de a ceruza szabással sem lőhetsz mellé - az a férfiak kedvence.

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Címkék: