Fashion&Beauty

A ruhán kívül viseljük majd a melltartót? - A NUBU szerint jövő tavasszal ez is divatos lesz

Tegnap este véget ért a Mercedes Benz Fashion Week, ahol jobbnál jobb kreációkat láthattunk a magyar tervezőktől. Egyik nagy kedvencünk, a NUBU is felvonultatta legújabb, 2017-es tavasz-nyári kollekcióját és most sem okozott csalódást a divatimádó közönségnek.

Kifinomult és vagány megoldások keveredése

A rendkívül különleges anyaghasználat, a modern minták és meghökkentő fazonok mindenkit elkápráztattak. A NUBUtól megszokott lazaság és nagyvárosi életérzés most is jelen volt a kollekcióban, azonban sokkal nőiesebb sziluetteket láthattunk, mint eddig. A ruhadarabokat egy megmagyarázhatatlan és megfoghatatlan erő veszi körül, amitől nem csak maga a holmi lesz különleges és egyedi, de viselője is.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.