Fashion&Beauty

Furcsa, mennyire eltérő a nőideál a világ különböző részein

A következőkben bemutatjuk, milyen dolgokat nem találnak vonzónak az emberek a világ különböző országaiban.

A franciák: túltolt smink

A franciáknál kifejezetten a természetes szépség a nyerő, ellentétben a hollywoodi vakolattal. Ez azt jelenti, ha Párizsban járunk, nyugodtan randalírozhatunk smink nélkül az utcán.

Az afrikai országok: teltebb idomok

Igaz, hogy a nőideál az évtizedek során rengeteget változott. Afrikában még mindig a telt, nőies idomok tarolnak, a férfiak kifejezetten dögösnek találják az ilyen testalkatú hölgyeket.

Venezuela: a fiús testalkat

Venezuelában kimondottan egyfajta testalkat uralkodik, amit elég szigorúan vesz a társadalom. Annak érdekében, hogy a nők megfeleljenek az "elvárásnak", sokszor kés alá fekszenek a tökéletes végeredmény elérése érdekében, ami a homokóra lenne. Látványos keblek, karcsú derék, telt fenék. JLo lenne itt a legboldogabb.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Vilmosnál végleg betelt a pohár öccsét, Harryt illetően, ezért a jövendőbeli uralkodó egy fontos és egyben komoly dologra szánhatja el magát.
Sztárok
Bár a különös sorozat csak két évadot élt meg, idehaza nagy sikernek örvendett, így a hazai adók többször is ismételték. De vajon hogy fest ma, sok-sok évvel a befejezés után Tru Davis, azaz Eliza...
Lifestyle
Nem, most nem a fahéjról és nem is a szódabikarbónáról van szó, létezik ugyanis egy sokkal hatásosabb csodaszer, amit a kávédba csempészhetsz, ha azt szeretnéd, hogy beinduljon szervezeted zsírégető...