Fashion&Beauty

Zseniális a Gucci legújabb kampánya: a legikonikusabb filmjeleneteket rekreálta a világhírű márka

Zseniális kampánnyal rukkolt elő a Gucci. A világhírű márka a legikonikusabb filmek jeleneteit rekreálta, és az eredmény természetesen ezúttal is tökéletes lett.

Rendhagyó kampány

A divat és a film gyakran összefonódik, és az egyik mindig erősen befolyásolja a másikat. A Gucci most a híres operatőr, Stanley Kubrick legikonikusabb filmjeit közvetíti legújabb, "Exquisite" nevű kampányában azáltal, hogy újraalkotja a kultikus klasszikusainak felismerhető jeleneteit. Kubrick számos műfajban helytállt: a horrortól (Ragyogás) kezdve a vígjátékokon át a korabeli drámákig (Barry Lyndon). A kampány lenyűgöző képsorában – amelyet a híres fényképészduó, Mert és Marcus örökített meg – Alessandro Michele, a híres olasz divatház kreatív igazgatója ötvözi a stílust és a filmet azáltal, hogy a márka jellegzetes esztétikáját a filmek világába emeli. A képsorozat nemcsak a luxusmárka legújabb kifutóshow-jának kulcsfontosságú sziluettjeit tartalmazza, hanem az Adidasszal való közös kollekcióját is.

Mechanikus narancs (1971)
Kattints a további képekért!

Leadfotó, fotók: MERT AND MARCUS/GUCCI

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
Ezt a gyakorlatot bárhol és bármikor könnyedén elvégezheted, de vigyázz, mert garantáltan megedzi az izmaidat!
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!