Nicole Kidman ellopta a show-t: a színésznő ruhája kész optikai csalódás volt

Nicole Kidman a legújabb, Családi affér című filmje Los Angeles-i bemutatóján nyűgözött le mindenkit, méghozzá egy olyan kreációban, amire elsőre nehezen találni szavakat.

Egyedi volt a megjelenése

Június 28-án megérkezik a Netflixre Nicole Kidman, Zac Efron és Joey King főszereplésével a Családi affér című várva várt vígjáték, amit hazánkban is nagy érdeklődés övez. A történet szerint Brooke (Nicole Kidman) beleszeret lánya, Zara (Joey King) egykori főnökébe (Zack Efron), aki történetesen egy filmsztár – a korántsem átlagos románc persze komikus következmények sorozatát indítja el mindhármuk életében, miközben a szerelem, a szex és az identitás bonyodalmaival is meg kell küzdeniük. A film Los Angeles-i premierjére a napokban került sor, a hírességek pedig fantasztikus ruhakölteményekben érkeztek a vörös szőnyegre, azonban az 56 éves színésznő toronymagasan kiemelkedett mind közül, ugyanis nemcsak gyönyörűen festett, de sikerült egy meglepő, s egyben izgalmas kreációt magára öltenie. Galériánkban megmutatjuk, milyen bámulatos látványt nyújtott:

Nicole Kidman igazi éllovasa a formabontó, olykor meghökkentő, közben elegáns és stílusos öltözködésnek: mindig olyan ruhát választ magának, ami kissé eltér az átlagostól, de sosem kerül még a közönségesség közelébe sem.
Kattints a további képekért!

Nicole Kidman a minap egy kivételes elismerésben részesült: az ausztrál színésznő elnyerte az American Film Institute életműdíját, a gálára pedig, ahol a filmsztár tiszteletére gyűlt össze több hollywoodi híresség, Kidmant férje és testvére mellett elkísérte két lánya is.

Leadfotó: Gilbert Flores/Penske Media via Getty Images

Forrás: People

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...