Ezek voltak a New York-i divathét legstílusosabb pillanatai - Fotók

Szemügyre vettük a divatvilág legfontosabb eseménysorozatának kiemelkedő pillanatait.

Divatjelenségek a Fashion Weeken

Már javában tart a 2017-es Fashion Week, a divatvilág egyik legfontosabb eseménysorozata. A tervezők hónapokon át készülnek hogy a divathetek alkalmával a legújabb kollekciójukkal álljanak elő. Ilyenkor a bemutatásra kerülő modellek már a jövő szezon divatirányzatait vetítik előre a nagyközönség számára. A nagy divatfővárosok- New York, London, Milánó, és Párizs készen állnak arra, hogy a legnevezetesebb divatházak és a legtehetségesebb Tervezők felvonultassák az aktuális trendeket. De mi a helyzet az odalátogató divatérzékeny rajongókkal? Ebben a cikkben most nézzük meg őket...

Üzenet a pólókon

A divatkövetők a Fashion Week alkalmával szinte megrohamozzák a különböző helyszíneket, hogy elsőként és testközelből kapjanak betekintést a legújabb irányzatokból. A legkülönbözőbb stílusú szettekben jelennek meg, amivel üzennek, jelznek, de legfőképp megjelennek, hogy a tervezők mellett Ők is bemutassák saját összeállításaikat.

Etnikai viseletekben

Kicsit menjünk vissza a 70-es évek hippi korszakába, ahol a boho style uralkodott. Különböző motívumok és anyagok kombinálása, mezők ihlette modellek, és természetes alapanyagok jellemzik ezeket a szetteket. Az egyik fő szempont a kissé hanyag megjelenés, kényelemmel párosítva. Gyakran jelennek meg ilyen stílusban a divatkövetők, azonban a mai kornak megfelelően drága kiegészítőkkel és az aktuális trendek figyelembe vételével teszik látványosabbá az öltözékeket.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Zámbó Vörös Viktória

Oldalak

Szólj hozzá Te is!