Fashion&Beauty

Ezek voltak a New York-i divathét legstílusosabb pillanatai - Fotók

Szemügyre vettük a divatvilág legfontosabb eseménysorozatának kiemelkedő pillanatait.

Divatjelenségek a Fashion Weeken

Már javában tart a 2017-es Fashion Week, a divatvilág egyik legfontosabb eseménysorozata. A tervezők hónapokon át készülnek hogy a divathetek alkalmával a legújabb kollekciójukkal álljanak elő. Ilyenkor a bemutatásra kerülő modellek már a jövő szezon divatirányzatait vetítik előre a nagyközönség számára. A nagy divatfővárosok- New York, London, Milánó, és Párizs készen állnak arra, hogy a legnevezetesebb divatházak és a legtehetségesebb Tervezők felvonultassák az aktuális trendeket. De mi a helyzet az odalátogató divatérzékeny rajongókkal? Ebben a cikkben most nézzük meg őket...

Üzenet a pólókon

A divatkövetők a Fashion Week alkalmával szinte megrohamozzák a különböző helyszíneket, hogy elsőként és testközelből kapjanak betekintést a legújabb irányzatokból. A legkülönbözőbb stílusú szettekben jelennek meg, amivel üzennek, jelznek, de legfőképp megjelennek, hogy a tervezők mellett Ők is bemutassák saját összeállításaikat.

Etnikai viseletekben

Kicsit menjünk vissza a 70-es évek hippi korszakába, ahol a boho style uralkodott. Különböző motívumok és anyagok kombinálása, mezők ihlette modellek, és természetes alapanyagok jellemzik ezeket a szetteket. Az egyik fő szempont a kissé hanyag megjelenés, kényelemmel párosítva. Gyakran jelennek meg ilyen stílusban a divatkövetők, azonban a mai kornak megfelelően drága kiegészítőkkel és az aktuális trendek figyelembe vételével teszik látványosabbá az öltözékeket.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Zámbó Vörös Viktória

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...