Fashion&Beauty

Natalie Portman bevállalta: Bugyit villantott a vörös szőnyegen

Bevállalós kedvében volt az Oscar-díjas színésznő.

A Star Wars tette világhírűvé

Natalie Portman Hollywood egyik legszebb és legtehetségesebb színésznője. Gyerekként kezdte: a nagyközönség először Luc Besson halhatatlan klasszikusának, a Leon, a profinak Mathildájaként zárhatta a szívébe, majd a kilencvenes évek hátralévő részében kisebb epizódszerepeket alakított olyan rendezőnagyságok filmjeiben, mint Woody Allen, Tim Burton vagy Michael Mann, aztán jött a nagy áttörés: a Star Wars első részével, a Baljós árnyakkal a fiatal színésznő 1999-ben a szupersztárok elit klubjába léphetett. 2005-ben jelölték első ízben Oscar-díjra a Közelebb című filmben nyújtott alakításáért, de a jelölést csak 2011-ben válthatta díjra a Fekete hattyú lélegzetelállító címszerepéért. A mindig visszafogott, szolid színésznő most nagyon bevállalós kedvében lépett a vörös szőnyegre!

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Vasárnap a 89 éves, világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani nem mindennapi showja zárta a milánói divathetet, aki egy mesebeli téli kertet álmodott meg a 2024-es őszi-téli kollekciójában.
Lifestyle
Milliók döbbennek meg a friss internetes bejegyzések és hírek kapcsán - azt mondják, fogalmuk sem volt erről. Az egyik márka telefonjai ugyanis egy titkos mikrofonnal vannak ellátva.
Lifestyle
Már egy kis adag is halálos lehet belőle, hiszen ötezerszer erősebb a heroinnál. Az elefántdrog már Európában van.