Mindet akarjuk! Fotókon az idei legvagányabb napszemüveg trendek

Ezek között tuti megtalálod a kedvenced.

Napszemüveg trendek

Lassan már tényleg itt a tavasz - mármint az igazi, sétálgatós, bőrdzsekiben rohangálós, meleg verzió, ami nem csak hőmérsékletemelkedést, hanem sok napsütést is hoz magával (reméljük). Annak érdekében, hogy megfelelően felkészülhessünk a szezonra, megmutatjuk nektek az idei legnagyobb napszemüveg trendeket, amik közül garantáltan tudtok majd választani.

Díszes keretek

Már tavaly is hódítottak ezek a díszes keretes változatok, és ez idén sem lesz másképp. Legyen akár gyöngyökkel tűzdelt vagy még extrább verzió, tarolni fog tavasszal és nyáron.

Színes lencsék

Továbbra is velünk maradnak a színes lencsék, ezúttal főként a kék, élénk rózsaszín, illetve sárga darabok lesznek kelendőek, a fazont tekintve pedig a hagyományos aviátor (pilóta) a befutó.

Retró macskaszemek

Nyilván a napszemüvegek közé is muszáj, hogy befurakodjon egy retró trend, ami idén tavasszal és nyáron a szűk, úgynevezett "cat eye", vagyis macskaszem formájában mutatkozik meg.

Síelős fazon

Ebben a szezonban újdonságnak számíthatnak a "síelős" fazonok, melyek sima, színes és tükörlencsés változatban is kaphatók. Nem annyira nőiesek, de az biztos, hogy vagányak.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!