Fashion&Beauty

Nagy a hasad? - Öltözködj okosan!

Ha van egy kis hasunk, még nem kell kétségbe esni és minél bővebb ruhákat viselni, hogy eltakarjuk, hisz számos öltözködési trükk karcsúbbnak mutathatja az alakunkat.

Tiltólista

Csípőnadrágok

A csípőnadrágok alapból kényes választásnak bizonyulhatnak, hisz minden kis felesleget felnagyítanak, sőt a felső végük még jobban kihangsúlyozza a kilógó hasrészt. A túl szűk szabású darabok össze is nyomják a felesleget, ami így még jobban kidudorodik.

Távoli gombok

A gombos felsők sokkal elegánsabbak, mint a cipzáras társaik, ám a túl távolra varrt gombok sokszor túl sokat engednek láttatni, főleg ha leülünk.

Túl pici, túl szűk

A nagyon feszülős felsőket felejtsük el, hisz ezek csak még jobban kidomboríthatják azokat a részeket, amiket el akarunk rejteni.

Derékig érő darabok

A vízszintes vonalak oda terelik a figyelmet, ahol a csíkozás vagy az anyag véget ér, tehát a deréknál véget érő darabok egyenesen a hasat hangsúlyozzák, sőt ha több kilónyi feleslegünk van, akkor az is lehet, hogy kicsit kilóg a pocink.

Ezt válaszd!

A túl szűk darabok nem előnyösek, ezt már tudjuk, de azért zsákokba sem kell bújnunk, hisz a túlzott takargatás még feltűnőbbé teheti a plusz kilókat. A felsők kiválasztásakor érdemes az alakot követő darabokat választanunk, sőt most már számos olyan felsőt vásárolhatunk, mely alakformáló hatásúak, mégsem szorítanak össze minket, sőt még kényelmesek is.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A nagyobb hasúaknak érdemes a derékrészre terelni a figyelmet, ezt egy jó szabású blúzzal vagy egy csinos övvel is elérhetjük. A csípőig érő felsők is ideálisak, hisz a kicsit hosszított szabás a felsőtestet is nyújtja, ezáltal optikailag karcsúbbnak láttat, amit amúgy egy sűrű gombolású blúzzal is elérhetünk. Az A-vonalú blúzok is ideálisak, hisz a mellrészt emelik a középpontba, de a mellvonaltól lefelé már karcsúsítanak. Az A-vonalú felsők mellett az alul húzott darabok is jótékony hatásúak lehetnek, hisz némi könnyedséget adnak a megjelenésünknek.

A jolly joker

A hasat álcázó ruhatár egyik legfontosabb darabja egy alakformáló hatással rendelkező, kényelmes, mégis szexis body, ami nem csak az önbizalmat tuningolja fel, de a hidegebb időben a derekat is védi.

Fotók: yousaytoo.com, alvaroyreyes.blogspot.com

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.
Lifestyle
Végre megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon francia sültkrumplit olyan tökéletesen ropogósra, mint az éttermekben!
Lifestyle
A nő azt állítja, hogy a kedvese titkos életet él, de a férj szerint ennek semmi alapja nincs. Vajon tényleg van oka a féltékenykedésre a feleségnek ilyen üzenetek után?