Fashion&Beauty

Mutatós nyakláncok 5 ezer forint alatt

Néhány mutatós kiegészítővel mindig feldobhatjuk az egyszínű vagy kissé unalmasnak tűnő szettjeinket. Különösen igaz ez a nyakláncokra, amik megfelelő ruhadarabokkal kombinálva igazi ékei lehetnek az öltözködésünknek! Íme 10 különleges darab, amit érdemes lesz beszerezni még a leárazás alatt!

Divatos galléros nyakláncok

Az óriási, túlméretezett kiegészítők idén is roppant népszerűnek számítanak. A gallérra hasonlító, majdnem a teljes nyakat körülölelő darabok sokak számára kicsit extrémnek tűnhetnek, pedig letisztult felsőkkel és pulóverekkel kombinálva remekül néznek ki – az egyszerű összeállításokhoz kifejezetten jó választások lehetnek, ugyanis egyedi és különleges megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek.

Színkavalkád

Ha unjuk már az arany és ezüst ékszereket, újítsunk be egy feltűnőbb kiegészítővel! A zöld, kék vagy épp lila kövekkel díszített nyakláncok színt csempésznek az öltözködésünkbe, a kombinálást illetően pedig csupán arra kell odafigyelni, hogy a választott darab tökéletesen harmonizáljon az összeállításunkkal is!

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.
Sztárok
A 39 éves Cristiano Ronaldo régóta sokkolja a világot azzal, hogy elfelejtett megöregedni. Talán a rajongói által felfedezett szokása egy újabb szépségtrend eredménye vagy valami komolyabb ok állhat...