Fashion&Beauty

Modern minimalizmus - Krémes színek és bő fazonok az ÁERON 2016-os nyári kollekciójában

Antwerpen, New York és Párizs után végre a hazai kifutókra, pontosabban a Mercedes-Benz Fashion Weekre is megérkezett a hétköznapi luxus fogalmát megtestesítő ÁERON 2016-ös tavaszi-nyári kollekciója, mely első látásra szerelem.

Méretes zsebek, finom színek az ÁERON nyári kollekciójában

A maszkulin térdnadrágok mellett bőszárú nadrágokkal, szexis sortokkal, overallokkal és szoknyanadrágokkal is találkozhattunk a márka 2016-ös kollekciójában, mely a finom színekre és a hordható luxusra épül. A zsák- és ingruhák szerelmesei is találnak majd kedvükre valót a nyári kánikula idejére, de crop topokban és izgalmas, V-dekoltázsú blúzokban sincs hiány. Színek terén a szürke, a fehér, a bézses-barack, a kékesszürke, a narancs, a kék és a zöld a meghatározó, ám a visszafogott, harmonikus egységet alkotó árnyalatok cseppet sem hatnak unalmasnak váratlan kombinációiknak és a ruhák egyedi anyagainak hála. A modern minimalizmus jegyében született kollekciót a velúros és lyukacsos anyagok, a légies szövetek, a bőr fényessége, a derékhangsúlyos övek, a túlméretezett és játékos zsebek, illetve a kissé futurisztikus övtáskák színesítik.

Fotók: Femcafe/Ivor Szaniszló

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.