Miss Vogue - Fiatalos lapot indít a neves magazin

A brit Vogue hétvégi bejelentése szerint nemsokára újabb kiadvánnyal bővül a lapcsalád, hisz a Teen Vogue és a világ több országában is kiadott magazin mellett most újabb tematikus lapot indítanak.

Miss Vogue - a húszasok magazinja
A Miss Vogue nevet viselő, fiatalos hangvételű magazin végre betölti a tini kiadvány és a ,,felnőtt" verzió közötti szakadékot, tehát a 20-as éveikben járó, trendekre és divatirányzatokra érzékeny, szépségápolás iránt érdeklődő, ám kisebb költségvetéssel rendelkező fiatal nőket célozza.

Az első szám ajándék lesz
A világszerte elérhető angol nyelvű kiadvány május 6-án kerül az újságárusokhoz a júniusi brit Vogue mellé csatolva, ám az anyamagazin ára nem fog eltérni az eddig megszokottól.

Több inspiráció, kevesebb luxus
A 124 oldalas magazin kifejezetten a fiatalabb korosztályt célozza, az elérhetetlen luxusmárkák mellett alacsonyabb árú termékeket is ajánlanak, sőt számos inspiratív jellegű cikkel is összefuthatnak majd az olvasók.

Előzetes kritikák
Persze már most számos támadás érte a még ki sem adott magazint, hisz a Vogue normáihoz igazodva valószínűleg nem az egészséges testkép közvetítéséről fog szólni ez a kiadvány sem.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!