Fashion&Beauty

A miniszoknya, ami több egy szexi ruhadarabnál: Ilyen fontos szerepe van

Ezért fontos a trend felemelkedése.

Szonya vagy nadrág?

A szoknya manapság egy trendi ruhadarab, melynek segítségével kiemelhetjük a lábainkat, nőiességünket. Az utóbbi időben azonban a szoknyákat háttérbe szorították a rövidnadrágok, és az eladások csupán 45%-át képezték, ami vélhetően annak köszönhető, hogy nem mindig ez a legkényelmesebb viselet amit magunkra ölthetünk, illetve izegve-mozogva még az is előfordul, hogy akaratlanul villantunk egyet. A kifutókon azonban ismét megjelentek ezek a dögös és játékos darabok, hogy a minik 2019 őszén ismét elkápráztassák a női szíveket. Ám a miniszoknya nem csak a divat szempontjából fontos, s az sem véletlen hogy pont most szeretnék újra a divatba hozni az egykor népszerű szoknyafazonok.

Lapozz, a következő oldalon folytatjuk!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Egészség
Az ultrafeldolgozott élelmiszerek manapság mindenütt jelen vannak, és gyakran ezek jelentik a legolcsóbb bevásárlási lehetőségeket. De belegondoltál már valaha, hogy vajon milyen hatással lehetnek a...
Lifestyle
Hosszú távú egészségünk miatt nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek alkotják a mindennapi étrendünket, a nagy forróságban pedig különösen fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk.