Hirdetés

Minden idők legrondább Oscar-ruhái

A közelgő Oscar-díjátadó előtt nézzük végig azokat a sztárokat, akik maradandó nyomot hagytak - és nem jó értelemben - a gála vörös szőnyegén az évek alatt. Íme a hírességek, akik aztán tényleg mellényúltak!

Angelina Jolie

Ma már a fél világ hever a lábai előtt remek alakításai és távolról idillinek tűnő családi élete miatt, 16 évvel ezelőtt azonban még egy útját kereső és eközben gyakran eltévedő lány volt (gondoljunk csak a Billy Bob Thorntonnal kötött házasságára és egymás vérének viselésére). Ez a ruha is ezt a fiatalkori lázadást tükrözi. Éjfekete nyílegyenes hajával és hófehér bőrével párosítva pedig egyenesen vámpír-szerű a megjelenése.

Whoopi Goldberg

A színésznőt remek humorérzékéért és nem elsősorban divatérzékéért szeretjük. Az 1993-as díjátadóra ebben a borzalomban érkezett, ami szerintünk a tenger világát próbálta egy reneszánsz outfiten belül ábrázolni.

Demi Moore

A színésznő ruhája az 1989-es Oscar-on megállt félúton egy reneszánsz korabeli báliruha és egy fitnesztermi szerelés között, az eredmény pedig az egyik legbizarrabb ruha, amit valaha láttunk.

Cher

Az énekes-színésznő ruhatára kizárólag elborult darabokból állhat, mi sem bizonyítja jobban, mint gyakorlatilag az összes Oscar-ruha, amit valaha viselt. Nem emlékszünk olyan évre, ahol sikeresen vette volna az akadályt. Nem baj Cher, mi így is (vagy éppen ezért) szeretünk!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!