Magyar tervező ruhájában tündökölt Mihalik Enikő Cannes-ban

Enikő kisugárzása mindenkit lenyűgözött.

Állandó vendég

Ahogy minden évben, idén is megrendezték a cannes-i filmfesztivált követően az amfAR jótékonysági gálát, mely elsősorban az AIDS és a HIV megelőzésére hívja fel a figyelmet, és emellett komoly pénzösszegeket gyűjtenek a kutatásokra. Erre a nívós gálára kapott meghívót idén is Mihalik Enikő, aki szerelmével Vladimir Restion Roitfelddel érkezett az eseményre.

Smaragzöld tündöklés

A magyar szupermodell egy álomszép Daalarna ruhában érkezett a jótékonysági gálára, melyről a márka szóvivője büszkén nyilatkozott. "Óriási büszkeség számunkra, hogy a magyar topmodell Benes Anitát kérte fel arra, hogy tervezze meg számára azt a vörös szőnyeges ruhát, amelyet a cannes-i amfAR jótékonysági gálán visel majd. A smaragdzöld Daalarna estélyi ruha tökéletesen illett Enikő színeihez: világos bőréhez, vörösre festett hajához és szürkésszöld szemeihez" - írta a Daalarna tervezője.

Világsztárok közt

Mihalik Enikő és sok más szupermodell, influencer és híresség is évek óta részt vesz az eseményen. Idén ott volt például Karolina Kurkova, Eva Longoria, Adriana Lima, Izabel Goulart, Milla Jovovich, Carine Roitfeld, Rebel Wilson, Coco Rocha és Kendall Jenner is.

Fotó: Daalarna, Leadfotó: instagram.com/eniko

Oldalak