Fashion&Beauty

Merész színek a kifutókról

Idén végre rengeteg színt hordhatunk, hisz végre kiteljesedett a colorblocking őrület. A különböző darabokból összepárosított outfit alapszínei a merész, harsány színektől elkezdve az egészen lágy pasztellig terjedhetnek. Következzenek a a legszínesebb darabok a kifutókról!

Salvatore Ferragamo a rikító színek ötvözése mellett a lágyabb, finomabb színeket belecsempészte a nyári kollekciójába. Gyönyörű egzotikus hatású anyagokkal dolgozott lenge ruháinál.

 

Roksanda Ilincic kissé visszafogottabb, fakóbb színeket használt egyberészeseinél, míg a hangsúlyosabb, élénk színek egy-egy kevésbé feltűnő darabon tűnnek fel.

 

Paul Smith a merészebb színeket kissé androgün hatású darabokon alkalmazta, ám egy-egy nőies darabját is kiemelte az élénkebb árnyalatok némelyikével.

 

A Mulberry idén a sárga megszállottja, hisz a nyári kollekció legtöbb darabján feltűnik: a fiatalos sortokon, trendi kabátkákon és a szexi nyári ruhákon remekül mutat ez az energetizáló árnyalat.

 

A Mila Schön kifutóján inkább a pasztell színek és barnás árnyalatok kaptak helyet, ám itt is felfigyelhettünk pár színre színt darabra.

 

Egyik nagy kedvencünk Michael van der Ham, aki nemcsak a színekkel, de a mintákkal és a szabásokkal is kísérletezett. Az egészen lágy pasztellektől, a hűvös színeken át az élénk, erőteljes árnyalatokig minden megtalálható a 2012-es tavaszi-nyári kollekcióban.

 

Antonio Marras a hangsúlyosabb, karakteresebb, sőt klasszikusabbnak mondható színek felhasználása mellett döntött, így darabjainak nagy része nemcsak az idei trendnek felel meg.

 

A szezon legnagyobb sikerét az Alice&Olivia aratta, hisz nem féltek a rikító árnyalatoktól és a cukorkaszínektől sem, melyeket a 60-as évek hangulatával ötvöztek.

 

 

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Sokan nem is gondolnák, hogy ha a cikkünkben is bemutatott két ételt párosítják egymással, az jelentős súlyvesztéshez is vezethet, legalábbis a szakemberek és egy tanulmány szerint.
Lifestyle
Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész...
Sztárok
A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent...