Fashion&Beauty

Kiderült: Ez a tökéletes esküvői ruha a férfiak szerint

Elárulták, ők milyen darabban látnák szívesen a leendő feleségüket.

A tökéletes ruha

A nők életében talán az egyik legfontosabb nap az esküvőjük, hiszen a legtöbben már kislánykorunk óta álmodozunk arról, milyen lesz az oltár elé vonul hatalmas fehér, habos babos ruhában. Ezen az ünnepségen mi akarunk a legszebbek lenni, és életünk legjobb formáját szeretnénk hozni abban a tökéletes sminkben, frizurában és ruhában. Ám a megfelelő darab megtalálása nem könnyű, hiszen szeretnénk azt érezni, hogy a viselt kreáció tényleg a mi egyéni ízlésünket tükrözi, és önmagunk vagyunk benne. Mindemellett a rokonainknak, barátainknak - és leginkább álmaink férfijának is szeretnénk megfelelni, hiszen mégiscsak ő áll majd ott, várva ránk. Az, hogy a nők milyen ruhát képzelnek el maguknak mindig nagyon megosztó- most azonban a pasik árulták el, miben látnák legszívesebben az arát.

Lapozz, a következő oldalon mutatjuk a ruhát!

Oldalak

Fashion&Beauty
Bed&Love
Egy rosszul sikerült ismerkedős sztori vezetett a nő felismeréshez, amit egy őszinte videóban tárt a nagyvilág elé.
Egészség
Manapság már rengeteg tájékoztató jellegű írással találkozhatunk a különböző evészavarokat illetően, ezek viszont nagyrészt az anorexiára, illetve a bulimiára koncentrálódnak. De tudtad, hogy akad...
Fashion&Beauty
Tavasszal sokan döntenek a megújulás mellett. Nem volt ez másképp Erős Antónia esetében sem, aki nemrég felkereste a fodrászát, új hajszínét pedig a követőinek is megmutatta.