Fashion&Beauty

Meghan Markle félmilliós luxuskabátján ámult most mindenki: a hercegné elegáns szettje maga volt a tökély

Lenyűgöző összeállításban kapták nemrég lencsevégre Meghan Markle-t: a hercegné egy gyönyörű, Carolina Herrera kabátban ment randizni a férjével, és csak úgy sugárzott róla, mennyire fantasztikusan érzi magát a bőrében.

Hercegnéhez méltó viselet

Amíg a brit királyi család szerves részét képezte, Meghan Markle számos szigorú előírás szerint élte a mindennapjait, amelyek kitértek élete minden területére – nem volt mindegy hogyan beszél, hogyan viselkedik, de még az sem, hogyan öltözködik. S noha mindig igyekezett a saját stílusa szerint kialakítani a gardróbját, tény, hogy az általa viselt összeállítások nem mindig tükrözték a személyiségét – erről ő maga is tett említést a Harry & Meghan című dokumentumsorozatban, melyben kifejtette, hogy gyakran választott olyan darabokat, melyekben reményei szerint kevésbé tűnt ki a família tagjai közül. Megfigyelhető, hogy mióta férjével az Egyesült Államokba költöztek, jóval lazábban, a saját ízléséhez megfelelően öltözködik, s mi sem bizonyítja ezt jobban, mint azok a fotók, melyek a napokban készültek róla. Részletek a galériában!

Katalin hercegnével ellentétben Meghan Markle-t mindig is ritkán láttuk modoros öltözékben: a sussexi hercegné bátrabban játszik a színekkel, stílusához pedig jobban passzol a laza megjelenés.
Kattints a további képekért!

A rossz nyelvek szerint a sussexi hercegné már a kezdet kezdetén sérelmezte, hogy férje vagyoni helyzete nem túl rózsás. Mindez pedig csak rosszabbodott, amikor 2020-ban a házaspár úgy döntött, kilép a brit királyi család kötelékéből.

Leadfotó: Patrick van Katwijk/Getty Images
Forrás: Page Six

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Nagyon különleges helyszín ad otthont idén az Irodalom éjszakájának, ezt semmiképp se hagyd ki!
Lifestyle
A kormány hat százalékos inflációt jósol 2024-re. Mutatjuk, ennek tekintetében hogyan alakulnak a következő év elején esedékes nyugdíjemelések.
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.